Vreme čitanja: oko 2 min.

Snežana Borjan je pre deceniju ušla u biznis u koji je uložila desetine hiljada evra: Sada je dobila i nagradu

M. K.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Snežana Borjan je vlasnik jednog restorana na Zlatiboru, već 14 godina: "Ja o tome ne pričam, ćutim i radim"

  • 7
Dino Merlin koncert Snežana Borjan Foto: Mileta Mirčetić

Bivša direktorka marketinga u Partizanu, a sadašnja uspešna preduzetnica i žena golmana Crvene Zvezde Milana Borjana, Snežana, nedavno je prisustvovala dodeli nagrade za "Preduzetnicu godine".

Snežana Borjan je zbog svoje posvećenosti poslu koji vodi, dobila nagradu "Business women awards 2023".

Ona je 17. oktobra otvorila svoj salon, ali kako je istakla za "Informer", "to je samo jedan od biznisa koji se dešava".

Koliko je bitno da žena bude samostalna?

- Sad u 21. veku i poslednjih 10 godina baš ta samostalnost žene je previše apostrofirana i akcentovana. Ja nisam za to da žena bude u potpunosti samostalna, jer smatram da je biologija odredila da žena treba da ima svog zaštitnika i svog muškarca, ali svakako treba i da se bavi svojim poslom, da uči, da radi na sebi, da teži da napreduje i svakako da ima svoj posao zbog kog će se ona osećati vredno, važno i motivisano - rekla je Snežana.

Koliko je ženi teško da u Srbiji vodi svoj biznis?

- Ja sam tačno pre 14 godina pokrenula svoj biznis. Otvorila sam svoj restoran na Zlatiboru koji je veoma uspešan i jedan je od najboljih restorana tamo, tako da sam ja u preduzetničkim vodama već jako dugo, ali ja o tome ne pričam, ne pokazujem neke stvari, nego prosto ćutim i radim. Što se tiče salona to je samo jedan od biznisa koji se dešava, ali sam jako srećna zbog tog koncepta, jer sam ja to toliko želela, ja se osećam jako dobro u njemu i uživam da svakim danom pravim po neki proizvod koji će biti jako specifičan i unapređen.

Da li planirate i da proširite biznis?

- Upravo radim na nekom projektu proširivanja, odnosno i kada sam otvarala salon ja sam već imala jedan deo koji smo radili paralelno, ali o tome ne mogu da pričam. Zaista će biti jedino i prvi ćemo biti u Srbiji i to će biti nešto sjajno.

Povodom otvaranja salona, mnogobrojna poznata imena srpskog džet- seta prisusvovali su ovom događaju: Ana Sević, Katarina Grujić Gobeljić, Ilda Šaulić, Katarina Kaja Ostojić Ana Rajković.Snežanu Dakić, Sofija Šašić...

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA