≫ 

Vreme čitanja: oko 2 min.

Nakon negodovanja Hrvata zbog Breninog gostovanja na HRT-u, oglasila se televizija: "Iskoristila nas je"

M. K.

Vreme čitanja: oko 2 min.

"Gošća je bila prethodno upoznata sa svim temama razgovora. Niko uključen u stvaranje ove popularne poslepodnevne zabavne emisije nije imao nameru baviti se reklamiranjem navedenih proizvoda."

  • 18
Lepa Brena Foto: Marko Jovanović

Nakon gostovanja Lepa Brena u emisiji "Kod nas doma", prošle nedelje na HRT-u, nastao je pravi haos u Hrvatskoj, zbog čega su pevačicu, ali i voditeljku osudili.

Naime, pevačica je gostujuči u emisiji iskoristila priliku i kako bi izreklamirala proizvode svoje kompanije, zbog čega je na mrežama nastao haos, pa je tako jedan od komentara glasio:

- Molim narod da p****** kolektivno (znam da neće). U današnjoj emisiji HRT1 "Kod nas doma" kod zatelebane voditeljke Ive Šulentić gostovala je Lepa Brena, kojoj je reciklirana omogućila da izreklamira svoje nove proizvode. Mukte. EPP na džabe, ili je i voditeljka dobila koji par (novčanica)??? Narodnjacima nije mesto na Hrvatskoj javnoj televiziji, a besplatno reklamiranje je koliko znam i protiv zakonito. Istovremeno se zbog radnih uslova raspada jedan od tri važna orkestra u HR, upravo onaj HRT-a. Iva pokaži bič, ti nisi kod nas doma - glasio je komentar.

Sada se oglasila i Hrvatska radiotelevizija, koji su u zvaničnom saopštenju istakli da ih je Lepa Brena iskoristila:

- U emisiji "Kod nas doma" koja se emitovala 4.12.2023. jedna od gošći bila je pevačica Lepa Brena. Gošća je bila prethodno upoznata sa svim temama razgovora. Scenario gostovanja sadržavao je sledeće teme: predpraznično vreme, kako ga ona provodi sa svojom porodicom, o njenim koncertima pred mnogobrojnom publikom, njena pevačka karijera, uspomene na Zagreb, fenomen pet rasprodatih Arena Aleksandre Prijović i najava njenog koncerta u Areni Zagreb sledeće godine. No, uprkos tome gošća je nažalost iskoristila gostovanje u emisiji uživo i reklamirala svoj novi preduzetnički projekat. Niko uključen u stvaranje ove popularne poslepodnevne zabavne emisije nije imao nameru baviti se reklamiranjem navedenih proizvoda - prenosi "Slobodna Dalmacija".

Lepa Brena je za 24 sata rasprodala i drugu zagrebačku Arenu zakazanu za 7. decembar 2024. godine, nakon što je prethodno, za manje od jednog dana, rasprodala prvu.

- To su sjajne vesti i baš sam srećna! Hvala svima koji su kupili karte, koji me vole i podržavaju i koji će doći da vide spektakl koji pripremamo, a koji i zaslužuju i očekuju. Biće to stvarno nešto posebno, jedva čekam izaći pred svoju publiku - poručuje ovim povodom Brena.

Treći koncert zakazan je za 9. decembar 2024.

- U Zagrebu mi je uvek lepo. Ne preostaje nam ništa drugo nego da otvorimo i treću Arenu, vidimo se i 9. decembra! Kako kaže Doris Dragović - "Malo mi za sriću triba?" - rekla je zadovoljna Brena i u programu hrvatskog Extra FM radija zapevala ove stihove.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pipi duga čarapa

    11. decembar 2023 | 12:05

    Ispostavite joj račun gospodo za reklamiranje

  • Nemcy

    11. decembar 2023 | 13:56

    Fahreti nikad dosta.

  • Нерон

    11. decembar 2023 | 12:52

    Гледам ову бабу покрети успорени,тело атрофирало очи немају животни сјај и мало јој је пара нашла да нас брука у Хрватској..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA