≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Zbog Bosanke Nore svi gledaju vremensku prognozu u BiH: Voditeljka oblinama "zakovala" ljude za ekran

Vreme čitanja: oko 1 min.

Nora ima samo 20 godina, izgleda vrlo atraktivno, a mnogi komentarišu i da liči na manekenku Adrijanu Limu

  • 20
Nora Šahinpašić Printskrin: TV OBN

Nova voditeljka bosansko-hercegovačke televizije, Nora Šahinpašić izazvala je opšti haos na društvenim mrežama i upravo ona "krivac je" što poslednjih dana cela Bosna gleda vremesku prognozu.

Platforma TikTok je preplavljena njenim snimcima, a na televiziji OBN  je tek nešto više od godinu dana.

@100postobosanka Nora Šahinpašić⚡☀️🌦️ #weathergirl #bosniaandherzegovina #bosnia #obntelevizija #norasahinpasic #bosna #vremenskaprognoza ♬ Rizik - Dzejla Ramovic & Henny

Nora ima samo 20 godina, izgleda vrlo atraktivno, a mnogi komentarišu i da liči na manekenku Adrijanu Limu,  te nije ni čudo što su mnogi "zakovani" za ekran kada se na istom emituje vremenska prognoza.

Ona je svojom izvajanom linijom zadržala gledaoce prikovane malim ekranima, a oni su toliko opčinjeni njom, da su napravili kompilaciju isečaka na kojima vodi prognozu, video koji je za sada prikupio više od milion pregleda.

Korisnici ove mreže ovako su komentarisali lepu Noru: "Bosanska Adrijana Lima", "Ista je Adrijana Lima", "Zbog nje bih prognozu gledao svaki dan", "Koliko je samo zgodna i lepa", "Prekrasna voditeljka"...

Nora je ćerka novinara i televizijskog voditelja Mime Šahinpašića, koji je na OBN-u radio dugi niz godina.

Ona je jedno od nekoliko novih mladih TV lica koji su dobili šansu da se okušaju u ovoj medijskoj kući. Pored Nore, vremensku prognozu na OBN-u vodi i Berina Bajrović.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA