Vreme čitanja: oko 2 min.

Dragana Kosjerina pleni lepotom od malih nogu, a malo ko zna ovaj detalj iz njenog privatnog života

A. Š.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Voditeljka koja zrači neverovatnom prirodnom lepotom, publika je prati više od decenije, ali malo ko zna detalje njenih početaka

  • 0

Voditeljka Dragana Kosjerina važi za jednu od najatraktivnijih i svojim izgledom privlači veliku pažnju javnosti. Međutim, svoj privatni život vešto krije od medija, te se o poreklu, poslovnom putu i karijeri vrlo malo zna.

Dragana je rođena je 22. avgust 1987. godine u Sarajevu, a sa pet godina preselila se u Beograd. Kao devojka od sedamnaest godina se prvo bavila manekenstvom, a 2004. godine osvojila je titulu Miss Teen i bila je jedan od top modela agencije Models.

Danas je urednik i voditelj na Radio-televiziji Srbije, a svoje početke napravila je na televiziji "Sport Klub" gde je izveštavala o sportskim aktuelnostima.

Želela je da bude stomatolog, te je završila Zubotehničku školu kao odličan đak, ali ipak odlučuje da upiše psihologiju na Filozofskom fakultetu, u tome ne uspeva, pa se upisuje na Fakultet za kulturu i medije, na kojem uspešno diplomira, a potom završava master akademske studije pri UNESCO katedri za kulturnu politiku i menadžment pri Univerzitetu umetnosti u Beogradu.

Od 2016. godine je vodila Jutarnji program, pa sve do kraja 2019 godine, dok je 2018., 2019. i 2020. bila među voditeljima Beovizije. Na RTS-u trenutno vodi kviz "Ja volim Srbiju" i emisiju "Luda noć".

Podsetimo, Dragana je rođena je u Sarajevu iz kojeg je sa svojom porodicom izbegla za vreme ratnih godina na tim prostorima.

Jednom prilikom je otkrila da nije imala lako detinjstvo.

- Oca nisam videla četiri godine. Kada se naša porodica konačno ponovo sastala, kad smo videli da smo svi tu živi i zdravi, trebalo je kreirati novi život. Potom se cela priča završila razvodom roditelja, što je opet trauma. Ne želim da ovo zvuči patetično, ali tokom celog mog detinjstva smenjivale su se ozbiljne turbulencije. Zbog toga sam veoma brzo odrasla. Negde sam pročitala da su na porodicu najviše usmerena deca iz rasturenih domova. To je istina. Ne prođe dan da se s mojima ne čujem telefonom, a u međuvremenu razmenimo ko zna koliko poruka - ispričala je Dragana jednom prilikom, prenosi Blic.

(Telegraf.rs)

Video: Kakva dama: Prelepa voditeljka prošetala ulicama prestonice i sve ostavila bez daha

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA