Vreme čitanja: oko 1 min.

Desna ruka Ognjena Amidžića je lepa kao san, a evo od koga je nasledila lepotu: Zbog njene majke padaju vilice

Vreme čitanja: oko 1 min.

Prava je dama, a voditeljka često ističe koliko je vezana za nju

  • 5
Tijana Milutinović Stoisavljević AmiG Show Ami G Šou Tijana Stoisavljević/Foto: Mileta Mirčetić

Mlada voditeljka Tijana Stoisavljević (venčano Milutinović) domaćoj publici postala je poznata kada se pridružila timu Ognjena Amidžića u emisiji "Ami G šou", na Pink televiziji.

Ona se nedavno porodila, zbog čega je bila na bolovanju, a zatim se, kada je beba dovoljno porasla, vratila na male ekrane.

Njena lepota očarala je mnoge, a evo od koga je i nasledila.

Tijana je nedavno sa svojim pratiocima na Instagramu podelila fotografiju svoje majke, koju je opisala kao: "Žena. Majka. Kraljica".

Majka naše poznate voditeljke izgleda brutalno dobro, prava je dama, a na fotografiji je pozirala vidno doterana, u haljini sa otvorom u predelu dekoltea i cipelama na štiklu, koje su dodatno istakle njenu figuru.

Koliko je voli i koliko je vezana za majku, Tijana ponosno ističe, a jednom joj je, na praznik Dan žena, uputila divnu poruku.

- Ja ću danas posebno da se zahvalim ovoj ženi što postoji, što me je rodila, odgajila i što je bila i ostala najbolja majka, stub i oslonac. Želim joj da bude zdrava i srećna, jer uspešna i voljena jeste! Volimo te mama - napisala je Tijana Stoisavljević tom prilikom.

(Telegraf.rs)

Video: Nije realno kako voditeljka izgleda tri meseca od porođaja

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA