Vreme čitanja: oko 1 min.

Amidžić u emisiji ugostio dvojnika Aleksandra Vučića, on pomenuo Priju: "Napunila je više Arena nego ja"

J. G.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Dvojnik je imitacijom predsednika nasmejao mnoge

  • 0
Ami G šou Printskrin: TV Pink

Voditelj Ognjen Amidžić u emisiji "Ami G šou" na TV Pink ugostio je dvojnika predsednika Srbije Aleksandra Vučića, Dalibora Golubovića.

Golubović je popularnost stekao upravo imitirajući našeg predsednika. Kako je došao na ideju da napravi Instagram nalog "Dnevna doza predsednika" i zbog čega je izbor pao upravo na Vučića, Dalibor će otkriti večeras tokom gostovanja.

Na samom početku emisije, Dalibor je oponašao predsednika, a u jednom trenutku se dotakao i trenutno najuspešnije mlade pevačice na našem području, Aleksandre Prijović.

Vučićev dvojnik našalio se i istakao da u politici ne bi voleo da za protivnika ima Prijovićevu.

- Mogu da kažem, recimo, za koga ne bih voleo da mi bude protivkandidat na izborima, da se kandiduje i bude u redovima opozicije. To je ova Aleksandra Prijović. Verovatno se svi pitate zbog čega? Pa, zato što je ona jedina uspela da napuni više puta Arenu nego ja, tako da ima dosta fanova (smeh). Ali, prvo ćemo i nju da privučemo - istakao je Dalibor što je nasmejalo mnoge u studiju i kraj malih ekrana, a ceo skeč pogledajte u snimku ispod.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA