Vreme čitanja: oko 1 min.

Pevačica se sama pozvala na venčanje Jovane Jeremić i milionera: "Pevam vam svadbu, ovo će biti večna ljubav"

J. G.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Čestitala voditeljki na novoj vezi

  • 3

Voditeljka jutarnjeg programa na TV Pink, Jovana Jeremić, ozvaničila je vezu sa 14 godina starijim biznismenom, kog je mesecima krila od javnosti.

Reč je o Draganu Stankoviću, koji je je vlasnik lanca poznatih pekara. Rodom je iz Grocke, tačnije iz Begaljice, gde je pre dve decenije započeo svoj unosan biznis.

Jeremićka je na društvenoj mreži Instagram objavila niz njihovih zajedničkih fotografija sa svadbe milionerovog sina, uz dirljiv opis:

- Da, istina je, ovo je moj novi dečko. Ime mu je Dragan Stanković. Naravno, nisam ga birala po tome, ali sticajem okolnosti on je jedan od najuspešnijih privrednika u Srbiji. Slike koje objavljujem nastale su iste večeri kada i one koje su procurele u medije. U nedelju 10. decembra, oženio se Draganov najstariji sin Miloš, venčao se sa predivnom Marijom sa kojom ima i ćerku, pa smo se proveselili, proslavili svadbu, ali i krštenje Miličino. Dragan je najveća ljubav mog života, a svima vama hvala na interesovanju - napisala je voditeljka u objavi na pomenutoj društvenoj mreži.

Objava je izazvala brojne i burne reakcije. Za samo nekoliko sati prikupila je oko 1o.000 lajkova i preko 600 komentara, a jedan od njih je i od pevačice Maje Nikolić.

Maja se samopozvala na njihovo buduće venčanje, ističući da će se rado latiti mikrofona.

- Čestitam lutko. Zaslužila si! Samo u ljubav verujem! Pevam vam svadbu i ovo će biti večna ljubav, osećam to! Želim ti sve što želim i sebi od srca! Samo se prava ljubav računa! Sve ostale su samo broj. Budi srećna, princezo. Radujem se zbog tebe! Voli te Maja - napisala je pevačica.

(Telegraf.rs)

Video: Evo ga, junačina": Snimak na kojem muškarac uništava mural Jovane Jeremić

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bhm

    13. decembar 2023 | 19:42

    Da se posalju zandarmerija i kobre u Kovin da rese ovu vanrednu situaciju!Ne može vise da se dozvoljava da izlazi ko kako hoće odande i to bez pratnje inace će zemlju da nam preplave ovakvi!

  • Brk

    13. decembar 2023 | 19:49

    Sad kad sam mu video facu sve je mnogo jasnije...

  • Miki

    14. decembar 2023 | 10:55

    Pa nebih rekao da nisi birala što ne nađe nekog sa traktora što pre njive nego ovog.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA