≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Fatalna Sara poslala važnu poruku iz Egipta: "Svaki zadatak sam maksimalno odradila, glasajte za mene"

E. J.

Vreme čitanja: oko 1 min.

- Zadovoljna sam trenutnim razvojem situacije, svaki zadatak sam odradila maksimalno i svakodnevno dajem sve od sebe. Devojke su jako kvalitetne i kompletne ličnosti, samim tim sam još više motivisana. Pozvala bih sve čitaoce Telegraf portala da glasaju za mene putem linka u opisu mog instagram profila - poručuje Sara

  • 0
Sara Damnjanović, Sara TKD Foto: Instagram/saratkd7

Sara Damnjanović, Miss Srbije za Miss Intercontinental, nalazi se u Egiptu gde je u toku je treća nedelja ovog prestižnog izbora lepote.

Preko sedamdeset zemalja takmiči se za titulu Interkontinentalne lepotice. Predstavnica Srbije Sara Damnjanović je i jedna od najpopularnijih i najuticajnijih influenserki na Balkanu, a najveću dosadašnju nagradu osvojila je 2019. godine, kada je pobedila na takmičenju Miss Asia Global.

Sara je dupla balkanska i evropska šampionka u tekvondou, a njene sportske veštine nisu ostale nezapažene ni u Egiptu na takmičenju koje i dalje traje, ali i mnogo pre toga s obzirom na to da je 2019. baš u Egiptu snimala film "Welad Rizk 2" sa popularnim egipatskim glumcima kao što su Ahmed Ezz, Amr Jusef koji je režirao Tarek Alarijan.

U prve dve nedelje takmičenja Sara je prošla sa najvišim ocenama žirija preliminarna takmičenja kao i testove sposobnosti, intelekta i javnog govora, na teme koje su takmičarke dobijale na licu mesta. S obzirom na prethodna iskustva sa agencijama za izbore, Sara Damnjanović je na ovo takmičenje otišla u pratnji roditelja i svog tima.

- Zadovoljna sam trenutnim razvojem situacije, svaki zadatak sam odradila maksimalno i svakodnevno dajem sve od sebe. Devojke su jako kvalitetne i kompletne ličnosti, samim tim sam još više motivisana. Pozvala bih sve čitaoce Telegraf portala da glasaju za mene putem linka u opisu mog instagram profila - poručila je lepa Sara.

Našu devojku možete podržati klikom na zvezdicu na linku OVDE (prvi glas je besplatan).

(Telegraf.rs)

Video: Sara Tkd doživela neprijatno iskustvo u avionu: "Ne znam kako smo preživeli"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA