Vreme čitanja: oko 1 min.

Čolina ćerka se pohvalila suvim luksuzom : Novogodišnja dekoracija će vas "raspametiti"

S. J.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Sve je spremno za praznike

  • 2
Zdravko i Una Čolić Foto-kolaž: Antonio Ahel/ATAImages, Instagram/unacolic

Muzička legenda, Zdravko Čolić sa porodicom uživa u vili na Košutnjaku, a sada je njegova straija ćerka pokazala kako su uskrasili dom pred praznike.

Una je podelila sliku jelke, te se može videti da su ove godine ukrasi u sivoj boji dobili prioritet, a tu se našla i figura Deda Mraza.

Ovom prilikom imali smo mogućnost i da pogledamo deo vile, i malo je reći da odiše lukuzom.

Inače, Čola je jednom prilikom progovorio o odnosu sa ćerkama.

- Mi imamo jedno poštovanje, koje se gubi u današnjem savremenom društvu, tehnologija koja uzima maha, teško je kontrolisati. Ono što sam poneo od kuće, je poštovanje, čast i obraz i voleo bih da i one to isto smatraju i najvažnije je da nije sve u parama i bogatstvu, ali da postoji valjanost i da je neko vredan, to je najbitnije da imaju u životu. Sutra će morati same da žive svoj život i da rade, a ne da se oslanjaju na drugog, što je danas moguće. Poštenje i odnos prema životu, to je najvažnije. Ali opet čovek ne zna kako će ići u životu, to je sve u Božjim rukama. Svi bi voleli da su sretne i zadovoljne, ali život je nepredvidiv. Jedan rad, jedna disciplina uma, koje neke stvari stavljaju na mesto, ali teško je danas to dobiti kod nove generacije, ali postoje ljudi koji to mogu, videćemo - izjavio je Čolić.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA