Vreme čitanja: oko 1 min.

Večernji list: Muškarac pokušao da poljubi Aleksandru Prijović u bekstejdžu, pronađen s povredama pored Arene

S. J.

Vreme čitanja: oko 1 min.

U Večernjem listu osvanula je vest u kojoj se navodi da je pored Arene zaustavljen muškarac koji je imao vidljive povrede

  • 2
Zagrebačka Arena noć Aleksandra Prijović Foto-kolaž: Shutterstock, Nikola Anđić

Mlada muzička zvezda Aleksandra Prijović održala je početkom decembra pet koncerata u Hrvatskoj, u Areni Zagreb, a hrvatski medij "Večernji list" sada navodi da je na poslednjem došlo do incidenta i da je uspešno zaustavljen muškarac koji je Aleksandri priredio neprijatnu scenu.

Kako piše novinar Toni Ivanišević za "Večernji list", pored Arene je pronađen muškarac koji je imao vidljive povrede. On nije želeo da priča o tome šta se dogodilo, ali je policija od obezbeđenja koje je čuvalo pevačicu saznala da je pokušao da poljubi Priju u bekstejdžu zbog čega je nasilno zaustavljen.

- Policija je saopštila da je reč o G. G. R. (65) iz Zagreba i da mu ovo nije prvi incident ove vrste. Navodno ga zbog sličnog ispada traži Interpol, jer je pokušao da poljubi nemačku političarku - napisao je hrvatski novinar za Večernji list.

(Telegraf.rs)

Video: Pronašli smo Božidara, "lepoticu" sa slike sa Prijom:Žene nemaju pojma s kim spavaju to je istina

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mile

    15. decembar 2023 | 03:47

    Pa boze moj pa da je svetica dala bi čoveku da ju poljubi. Čemu drama i nasilje. Ta ista pevaljka živi od publike pa možda bi mogla i da počne da razmišlja u tom pravcu jer ako ju narod zamrzi neka traži drugi posao

  • Sudija Dred

    15. decembar 2023 | 00:53

    Ahahaha...Poljubio samo pesnice momaka iz obezbeđenja 👊👊😂🤣 Tako se to radi 👏👏 Bravo za "braću" hrvate 👏👏👊👊

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA