Vreme čitanja: oko 2 min.

Nevinost izgubila na Vidovdan, udala se na Đurđevdan, a razvela na prvi dan posta: Milioner ima veze s Božićem

I. C.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Veliki datumi su joj, kako tvrdi, bili značajni iz više razloga

  • 10
Jovana Jeremić Foto: Privatna arhiva

Jovana Jeremić uživa u ljubavi sa biznismenom Draganom Stankovićem, kojeg je u svojoj emisiji simbolično ugostila na Božić u januaru 2023. godine.

On joj je tada preko kolega koji su ga snimali poslao zlatni dukat, poželevši joj da nađe pravu ljubav, što se na kraju ispostavilo da je upravo - on.

Nije to prvi put da Jovana tvrdi da joj se na velike praznike dešavaju značajne stvari.

- Spontano se desilo da je sudija zakazala ročište na prvi dan Uskršnjeg posta, ali sam te dve stvari povezala jer mi se sve važno u životu dešava na neki praznik. Na Svete Vrače sam završila fakultet, udala sam se na Đurđevdan, rođena sam uoči Svete Petke, nevinost sam izgubila na Vidovdan, a razvela sam se na prvi dan velikog posta. Zamisli šta će se desiti na Vaskrs ove godine? - zapitala se voditeljka i sama dala odgovor.

- Volela bih da mi se desi velika ljubav na Vaskrs. Sad sam se razvela, ali ovaj razvod nije bio poraz, ovo je moja pobeda, ja sam pobedila sebe. Bila sam iskrena i prema Voji i prema sebi. Svoj život vidim na drugačiji način. Prestale su jake emocije, a ja živim od ljubavi. Brak mi više nije prioritet. Sve sam ostvarila i sebi želim samo ljubav u budućnosti. Više volim vanbračne zajednice i ne bih se bunila da nekome budem vanbračna partnerka - rekla je jednom prilikom.

Jeremićeva se osvrnula i na bivšeg supruga, pa ga je tada pohvalila kao svoju najveću podršku.

- Voja nikada nije bio ljubomoran na mene. On se uvek ponosio time što ja jesam i najveća mi je podrška i danas. Nije se trpao u prvi plan, a ja volim takve muškarce. Moj muškarac mora da bude moja mirna luka - rekla je.

- Imam taj kompleks priznatosti, a meni se to prelilo i na partnerske odnose. Taj kompleks đaka generacije mi se prelio na ceo život. Meni je najvažniji status i u poslu i u emotivnom odnosu, uvek pitam šta si ti meni, a šta sam ja tebi. Psiholog mi je sve to objasnio. Imala sam ozbiljan hormonski disbalans zbog toga, izazivanje prvog ciklusa, ali Bog je sve posložio - završila je voditeljka u nekadašnjoj emisiji "Milizam".

(Telegraf.rs)

Video: Jovana Jeremić u vezi sa 14 godina starijim biznismenom milionerom

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA