Vreme čitanja: oko 2 min.

"Najteži i nasjrećniji dan u mom životu": Voditeljka podelila fotografiju, pa se prisetila teškog perioda

A. Š.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Milica Kon objavila fotografiju sa sinom

  • 0
Milica Kon, voditeljka Printskrin: Tanjug

Voditeljka Milica Kon je u skladnom i srećnom braku sa 15 godina starijim kompozitorom i tekstopiscem Markom Konom, sa kojim ima dvoje dece, ćerku Klaru i sina Ernesta.

Milica je gostujući u jednoj emisiji otkrila da je njen sin Ernest veliki borac, jer je po rođenju imao zdravstveni problem, prestao je da diše, ali je uspeo samostalno nakon nedelju dana i šanse su mu bile sve bolje.

Nedavno mu je bio rođendan, te je tim povodom Milica objavila fotografiju na svom Instagram storiju.

- Mom borcu rođendan. Najteži i najsrećniji dan u mom životu - napisala je voditeljka uz fotografiju, dodajući emotikone srca.

Podsetimo, voditeljka je jednom prilikom kako su njena deca dobila ime, ali i da mu je to ime pomoglo u teškoj borbi za život.

- Klara je jedna pra prabaka iz Markove porodice, tako da je bila jedna Klara Kon u njihovoj porodici, a Ernest je... Iako nije moja porodica ja na njih gledam kao da jesu. Ernest je dobio ime po Markovom pradedi koji je bio vrlo cenjen i poštovan i spasio je celu porodicu Holokausta. Prodao je fabriku četki, prvog Forda i veliki deo porodice je spasio. Naš sin, ja verujem da mu je to ime i dalo snagu i da ga je spasilo. On na rođenju nije bio živ i to niko ne zna, osim nas kao porodice. Ja verujem da mu je to ime spasilo život. Da je taj čovek koji je tako snažan koji je umro u 90 i nekoj godini i uspeo da održi porodicu na okupu, da je to ime dalo jačinu i našoj bebi - počela je priču Milica Kon, pa dodala:

- Ernest je rođen sa desetkom, a onda je prestao da diše, poplaveo je totalno. Bio je sedam dana na respiratoru i na svim tim aparatima. To je za mene bilo strašno. Bila sam vezana za krevet, rekli su mi da nešto nije u redu sa bebom i videćemo i zatvorili vrata. To je za mene ostalo kao jedna velika trauma. On je savršen i dobro je nema neke zdravstvene posledice.

(Telegraf.rs)

Video: Veljko postavljao malom Željku pitanja, njegovi odgovori su hit

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA