Vreme čitanja: oko 4 min.

Svi muškarci Jovane Jeremić: Za prvog je bila udata, sa drugim "prijatelj", a milioner je ljubav njenog života

M. K.

Vreme čitanja: oko 4 min.

Ove momke je voditeljka predstavila javnosti

  • 0
Jovana Jeremić,  Vojislav Milošević, Nenad Sanković, Dragan Stanković Foto: Marko Jovanović, Privatna arhiva, Antonio Ahel/ATAImages

Voditeljka Jutarnjeg, Jovana Jeremić, ovih dana je u žiži interesovanja zbog ozvaničavanja veze sa 14 godina starijim privrednikom, Draganom Stankovićem.

Samoprozvana "kraljica šera" je pre biznismena bila sa milionerom i političarem (mada nije poznat njegov poslovni angažman) Vojislavom Miloševićem, sa kojim ima ćerku Leu.

Njih dvoje su bili u braku 0d 2017. do 2021. godine, a razlog za raskidanje navodno nije bila treća osoba.

Jovana je jednom čak priznala da je bivšem suprugu oprostila prevaru, i da zbog ljubavnica nikada ne bi dozvolila da joj propadne brak.

- Ja sam oprostila prevaru. Moj stav je jasan, brak se ne raskućava zbog ku*vi. Brak se čuva ukoliko je prava ljubav i ukoliko je kapital u pitanju. Brak se ne raskućava zbog ku*ve, ona služi da se muškarac izdrnda nad njom i završi se priča. Brak se prekida kada se neko zaljubi, kada neko paralelno ima vezu, kada neko ima ozbiljnu ljubavnicu koju voli više od žene, to je razlog za razvod - rekla je Jovana tada za "Srbiju Danas".

Jovana i Vojislav su ostali u prijateljskim odnosima, a kako je jednom prilikom istakla učiniće za njega šta god mu treba.

- Ja svog prvog muža doživljavam kao sina. Imaće on žena i daj Bože oženiće se i imaće i treće dete. Jedina nepromenljiva žena u životu Voje je Jovana Jeremić i svaka žena koja bude sa njim to mora da zna i da poštuje. Zato što Voji da fali dlaka sa glave obrnula bih ceo svet za njega da mu pomognem. Mi smo prošli 4 godine i on me nikada nije izdao. Podržavao me je i pružao mi je koliko god je mogao u datom momentu. Bilo ko pokuša da ga dirne imaće problem sa mnom. Njemu kada nešto fali, ja se razbolim, ali mu učinim šta god treba - ispričala je ona.

Nakon Vojislava, Jovana je bila u vezi sa Nenadom Sankovićem. On je zaposlen u NIS-u, a sin je uglednog ginekologa, Nikole Sankovića.

Njih dvoje su viđeni zajedno u julu 2022. godine, a već u septembru se pisalo o njihovom raskidu.

- To mi je prijatelj sa povlasticama. On ima sve povlastice! Srećna sam, ispunjena. Kod mene je sve uvek kvalitetno, ozbiljno, ispunjena sam u svakom smislu. On je negde moj tip frajera - rekla je voditeljka jednom prilikom za "Blic".

Nakon raskida Jovana se oglasila za "Kurir", pa poručila:

- Ne želim da komentarišem svoj ljubavni život. Vreme će pokazati da li smo Nenad i ja jedno za drugo i da li ćemo opstati. Bitno je u svakom momentu da smo iskreni jedno prema drugom. Ja nisam žena koja vara, ali sam žena koja zna šta želi u svom životu.

Mesec dana kasnije, tačnije u oktobru 2022. godine, voditeljka je na svoj 32. rođendan, pokidala ogrlicu pred novinarima.

- Vidite ove moje bisere... Ja sam u prošlosti bisere bacala pred svinje. Red bi bio da oni ostanu u prošlosti. U prošlosti im je i mesto. Ja večeras te bisere koje sam bacala pred svinje ostavljam u prošlosti njima. Prelazim na dijamante! I na rubine, i na smaragde! Zašto njih? Zato što sva tri kamena imaju svoje značenje. Dijamant sija isto, bilo da je u blatu, bilo da je na vrhu. Dijamant je dijamant. To kamenje bira gazdu kod kog će da sija - rekla je voditeljka novinarima.

Jovana je tada bila izričita kakvog muškarca traži, a izgleda da je sada upravo takvog i našla.

Dragan Stanković je vlasnik pekarske proizvodnje u Beogradu, a Jovana ga je predstavila javnosti tako što je podelila nekoliko fotografija i snimak sa svojim dragim na društvenoj mreži Instagram.

Da, istina je, ovo je moj novi dečko. Ime mu je Dragan Stanković. Naravno, nisam ga birala po tome, ali sticajem okolnosti on je jedan od najuspešnijih privrednika u Srbiji. Slike koje ovde objavljujem nastale su iste večeri kada i ona fotografija koja je procurela u medije. U nedelju 10. decembra oženio se Draganov najstariji sin Miloš, venčao se sa predivnom Marijom sa kojom ima ćerkicu Milicu, pa smo se proveselili, proslavili svadbu, ali i krštenje Miličino. Dragan je najveća ljubav mog života, a svima vama hvala na interesovanju i čestitkama – napisala je Jovana u opisu fotografija, a u isečku njene emisije otkrila je da joj je baš on na Božić ove godine poklonio zlatni dukat.

Na Božić 2023. mi je poželeo večnu ljubav poklonivši mi dukat. I desila se. On. Lepo ja kažem da je kod mene sve na praznik – napisala je voditeljka.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA