Vreme čitanja: oko 1 min.

Pljušte poruke podrške! Pola estrade čestitalo Mariji Šerifović na prinovi: "Dobrodošla u svet majki"

A. Š.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Brojni prijatelji i bliski saradnici su joj čestitali što je postala majka

  • 0
Ana Sević Nina Badrić  Aleksandar Sofronijević Nataša Bekvalac  Jovana Nikolić Mišković Leontina Vukomanović i  Marija Šerifović Foto: Telegraf.rs, Nikola Tomić, Kobra, Antonio Ahel/ATA Images

Pevačica Marija Šerifović danas je podelila srećnu vest, da je dobila dete, a trudnoću je iznela surogat majka.

Dete se rodilo početkom decembra i u pitanju je dečak kojem je pevačica dala ime Mario.

Tom prilikom su se oglasile brojne javne ličnosti i čestitale Mariji na prinovi.

Samo neki od njih su i njene kolege i prijatelji, među njima je Nataša Bekvalac koja je stavila desetine emotikona srca šaljući joj puno ljubavi.

Ana Sević je takođe jedna od njih koja je napisala: "Živeo! Čestitamo".

Aleksandar Sofronijević je kratko uputio "Neka je sa srećom", dok je Nina Badrić poručila "Draga Marija neka vas prati sva sreća kroz život" uz emotikone srca.

Leontina Vukomanović je ostavila komentar "Ljubav i samo ljubav", a koleginica Jovana Nikolić je napisala: "Konačno lepa moja! Dobrodošla u svet majki! Ljubim vas".

Oglasile su se i Milica Todorović, Ivana Peters, Nadica Ademov, Đorđe David, Tijana Milentijević, Peđa Jovanović, Angelina, Vesna Dedić,  Viki Miljković, Zejna, nutricionistkinja Ana Petrović, fotograf Dušan Petrović, Sandra Rešić, Adil Maksutović, voditeljka Maja Nikolić kao i mnogi drugi.

Na njenoj objavi na Instagramu ima već nekoliko hiljada čestitki koje se nižu, a ljudi su oduševljeni i srećni zbog Marije i njene prinove.

Podsetimo, Marija nije krila koliko je želela da dobije dete.

- Jako je intimno je to pitanje, pogotovo u ovom trenutku i ovom slučaju. Nisam promenila to mišljenje i radujem se tom trenutku koji se verovatno i bliži. Generalno sve što ima veze sa detetom je ozbiljna stvar i oko toga nema šale. Kod mene će se to veoma planirano desiti, kada budem bila spremna da suštinu svog života podredim Šerifoviću junioru. Znam koje će ime biti, ali ne mogu da kažem - rekla je pre godinu i po dana Šerifovićeva.

(Telegraf.rs)

Video: Ekskluzivna ispovest Marije Šerifović u “Petkastu”: Evo šta sam dobila od Tadića za pobedu za ESC

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA