Vreme čitanja: oko 1 min.

Kakav snimak! Tea kleknula na bini, pa mami naterala suze na oči - slomila ju je pesma koju joj je posvetila

E. J.

Vreme čitanja: oko 1 min.

  • 0

Tea Tairović prošle noći je objasnila zašto je sa svojih 27 godina već u samom vrhu estradne scene, sjajnim koncertom u rasprodatoj Areni Jane Sandanski u Skoplju.

Mlada zvezda "razvalila" je na prvom velikom solističkom koncertu u Severnoj Makedoniji, a veče je bilo posebno i iz još nekoliko razloga. Jedan je taj što je na prvi put uživo u duetu sa Vojažom otpevala njihov veliki hit "Balerina", a potom i zbog toga što su prisutni bili njeni roditelji, majka Božica i otac, akademski slikar Zoran Tairović.

Oni su ponosno bodrili svoju naslednicu, a u jednom trenutku majka nije mogla da obuzda emocije. Bilo je to u trenutku kada joj je Tea otpevala pesmu "Ne brini majko", emotivnu baladu koju je upravo njoj posvetila.

Podsetimo, Tea je pre Skoplja imala koncert u sarajevskoj Skenderiji pred više od 12.000 ljudi. U Novu godinu ući u Zagrebu, dok će za Srpsku novu godinu pevati u Beogradu.

Tekst pesme "Ne brini majko" koji je Tea posvetila mami

"Ko zna zašto je tako trebaloZašto je život takve karte delioDao nam je osmeh, dao nam je tuguAli uvek mi smo imale jedna drugu

Kažu da život i najjače lomiDa srcem idu i oni ludi i dobriJa padala jesam, nije to tajnaAli za nas sam uvek ustala jača

Ne brini, majko, srećna sam ženaPokvarila me nisu loša vremenaŽelje i snovi sada su javaHvala za krila što si mi dala

Ne brini, majko, imam ja svegaObraz i srce tu su gde trebaHvala za ljubav i što sam znalaDa protiv sveta zbog mene bi stala"

(Telegraf.rs)

Video: Tea Tairović se prekrstila pred izlazak na binu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA