Vreme čitanja: oko 1 min.

Ana Grozdanović čestitala Aleksandru Vučiću: "Mlada sam i potrudiću se da mnoge stvari prepišem od njega"

E. J.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Mlada političarka se oglasila nakon što je završeno glasanje

  • 4
Aleksandar Vučić, Ana Grozdanović Foto: Tanjug/Zoran Žestić, Marko Jovanović

U Srbiji su juče, 17. decembra, održani republički, pokrajinski, beogradski i lokalni izbori, biračka mesta su bila otvorena u 7 časova, a zatvorena u 20h.

RIK je objavio prve rezultate, a SNS ima većinu glasova. Inače, do 19 časova glasalo je 55, 9 odsto birača.

Političarka i članica glavnog odbora SPS-a, Ana Grozdanović, oglasila se ovim povodom i čestitala predsedniku Aleksandru Vučiću.

- Čestitala bih Aleksandru Vučiću na majstorskoj pobedi. Mlada sam i potrudiću se da mnoge stvari prepišem od njega - istakla je Ana Grozdanović.

Predsednik Aleksandar Vučić obratio se javnosti iz štaba SNS-a.

- Mi ćemo vam saopštiti, da vas ne bih gnjavio, nekoliko reči o pravcu politike. Iako je u Beogradu nesumnjivo najviše glasova osvojila lista Srbije ne sme da stane. Postoje izbori o kojima niko nije govorio večeras. U izborima za Pokrajinsku skupštinu Vojvodine od 120 poslanika ubedljiva apsolutna većina je na listi "Srbija ne sme da stane" - imaćemo između 67 i 69 poslanika. Drugoplasirana je Srbija protiv nasilje 28-29 (značajno više nego dvostruko manje), trećeplasirana SVM 9 mandata, SPS sa 7 mandata, koalicija NADA sa 6 i Ruska stranka sa 1 mandatom Od 120 poslanika, naša lista će imati 67 do 69 poslanika. Drugoplasirana je lista Srbija protiv nasilja sa 38 do 29, trećeplasirana Savez vojvođanskih Mađara sa najverovatnije 9 mandata, SPS sa 7 mandata, Nada sa 6 mandata i ruska stranka sa 1 mandatom - naveo je Vučić.

- Što se tiče republike Srbije, na osnovu uzorka od 76 odsto, Srbija ne sme da stane ima 46,5, Srbija protiv nasilja 23,5, SPS 6,5 odsto, NADA 4,9%, Nestorović 4,7% i SVM 1,9% (6 ili 5 mandata)- naveo je Vučić.

(Telegraf.rs)

Video: Ana Grozdanović pokazala kako je sredila stan: Sve blješti od luksuza

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA