Vreme čitanja: oko 2 min.

Svekrva Maje Nikolić šokirala javnost: "Bila sam očajna kada je sin doveo u kuću i reko da će da je oženi"

N. L.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Inače, kako je Majina bivša svekrva svojevremeno ispričala, na svadbu nisu bili pozvani

  • 7
Revija TC Galerija Foto: Nikola Tomić

Pevačica Maja Nikolić jedna je od najkotroverznijih ličnosti sa naše scene, a iza sebe ima dva braka, koja se nisu baš slavno završila.

Maja se udavala dva puta, a iz dve bračne zajednice ima sinove Novaka i Lazara.

Lazara je dobila sa drugim suprugom Vukom Kandić, a davne 2011. godine dok se pevačica takmičila u rijaliti šou programu "Farma", njena bivša svekrva otkrila je šokantne detalje njihovog odnosa.

- Kada nam je Vuk rekao da će se oženiti njome, bili smo u šoku, da ne kažem očajni. O njoj nisam znala gotovo ništa, ali sam se raspitala i čula da je u Beograd došla iz provincije kako bi napravila karijeru. To je bio njegov izbor - iako smo mu objasnili ko je ona, rekao je da je voli i pustili smo ga da se oženi - započela je tada bivša svekrva pevačice, koja je inače poznata beogradska novinarka.

Inače, kako je Majina bivša svekrva svojevremeno ispričala, na svadbu nisu bili pozvani.

- Kada ju je Vuk doveo da je upoznam, došla je obučena za scenu, kao da je trebalo da nastupi u kabareu. Ogroman dekolte, afektiranje...Ma... Bila sam iznenađena, ali to je ona. Sledeći naš susret bio je na njihovom građanskom venčanju, a na crkveno nismo bili pozvani. Ona je od venčanja u crkvi pravila šaradu, samopromociju i šou. Mi nismo ni želeli da učestvujemo u tome. Priče da je velika vernica zaista su smešne. Iskreno mislim da se tu radi o čistom poziranju i pomodarstvu i da ona nije ni prošla pored Biblije. Jer da je ona vernica, nikada ne bi lagala kao što je to činila.

- Ne kajem se jer nisam imala bolje izbore u vreme kada sam bila mlađa. Uostalom, zbog svih tih odluka ja sam danas ovo što jesam. To je bio moj put. Svakako se ne bih vraćala u prošlost jer to ne možemo da ispravimo. Moja najveća nagrada su moji sinovi, Novak i Lazar. Stojim iza izreke: "Bolje dobar razvod, nego loš brak“. Ne patim ni zbog jedne svoje odluke jer sam sve radila od srca i iz ljubavi.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mile

    19. decembar 2023 | 11:36

    Stvarno, kako se usudio sin poznate beogradske novinarke da dovede ženu iz provincije koja je došla u Bg da pravi karijeru?! Sramota. Nego, koliko generacija je porodica poznate beogradske novinarke u Bg? Je li došao tata posle rata ili malo ranije? Možda su osnivači Beograda pa da im odmah dodele titulu.

  • Lena

    19. decembar 2023 | 11:11

    Sram je bilo da kaže da je Niš provincija!!!

  • Bgd elita?

    19. decembar 2023 | 12:17

    Zar ljudi iz provincije nemaju pravo na uspeh? Sramotan komentar "poznate" novinarke iz Bgd za koju nisam nikada cula, dok Maju iz provincije znaju mnogi.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA