Vreme čitanja: oko 2 min.

Bogdana Ražnatović plenila izgledom za Nikoljdan: Cecina snajka uživa u 3. trudnoći

A. Š.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Nataša Rodić se snimala sa svojom sestrom Bogdanom, te pokazala kako uživaju

  • 3
Bogdana Ražnatović Foto: ATA Images

Pevačica Svetlana Ceca Ražnatović sinoć 19. decembra je proslavila sa porodicom i prijateljima svoju krsnu slavu Nikoljdan.

Tim povodom i njena ćerka Anastasija stigla je iz Sevilje, gde živi sa suprugom Nemanjom Gudeljem, kao i veliki broj javnih ličnosti koji se okupio u vili na Dedinju.

Anastasija je zablistala na slavlju u kratkoj crnoj haljini bez rukava i ramena, te je istakla njenu eleganciju, a stajling je upotpunila crnim štiklama, dok je od nakita imala verenički prsten i burmu, kao i zlatni sat, dok se se njena snajka Bogdana Ražnatović, koja je u drugom stanju, takođe odlučila za crnu kombinaciju, a oko vrata je imala jednostavnu ogrlicu.

Nataša Rodić se snimala sa svojom sestrom Bogdanom koja je plenila izgledom, te pokazala kako se provode i uživaju na proslavi.

Podsetimo, povom slave Nikoljdan, Ceca je ispoštovala predstavnike sedme sile, pa je izašla ispred doma i dala kratku izjavu. Prvo se osvrnula na naslednike porodice Ražnatović, Veljkove sinove.

- Prošle godine Krstan nije bio na slavi, ovo je sada njegova prva slava. Bože zdravlja i Ilijan će sledeće godine, tako da je sve predivno - otkrila je Ceca i istakla da je veoma srećna što je njena ćerka uspela da dođe.

- I Anastasija je tu. Presrećna sam. Žao mi je što Nemanja nije mogao da dođe, pošto večeras ima utakmicu i njemu je jako žao. Možda sledeće godine bude u prilici pa dođe - istakla je pevačica, pa otkrila da li joj često na porodičnim proslavama fali ćerka.

- Nedostaje često Anastasija. Fali baš... I Nemanja, ali dobro, sve to ide u prilog njihovoj sreći, a to je najbitnije. Ona kaže da joj mama najviše nedostaje, pa svi ostali, ali nije daleko Španija, mogu i ja da odem - rekla je Ražnatovićka.

Ovaj period provodi prvenstveno radno, pa ne stiže da odmara.

- Baš nešto i neću odmoriti, ni dušu, ni mozak. Radim čitavog decembra, do 1. januara sam u ozbiljnom tempu - otkrila muzička zvezda.

(Telegraf.rs)

Video: "Sledeće godine će i on slaviti, Bože zdravlja!": Ceca pomenula prinovu u porodici Ražnatović

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Oldtajmer

    20. decembar 2023 | 12:33

    A ume li ta toliko važna gospođa da umesi slavski kolač ili ga kupuje u pekari? Dajte ljudi, ne pretvarajte ovaj portal u najgore tabloidno smeće. Svaki treći naslov vam je o tim nebitnim likovima koji su zanimljivi samo dokonim babama koje su opsednute 'reality' glupostima.

  • Nikola

    20. decembar 2023 | 12:41

    Sve češće se od SLAVE pravi vašar pa nekima neće pomoći ni crkvu da naprave da bi operali grehe.

  • K

    20. decembar 2023 | 17:11

    Bljak

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA