Vreme čitanja: oko 2 min.

Teodora javno objavila da ima dete, nastao haos na mrežama: "Kako to može da ti se omakne?!"

A. Š.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Teodora je otkrila nove detalje svog života

  • 0
AmiG Show Foto: ATA images

Pevačica Teodora Džehverović veoma je popularna među mlađom populacijom i vrlo je aktivna na društvenim mrežama, te često objavljuje fotografije i snimke iz svog života.

S obzirom da neretko deli momente svoje svakodnevnice, trudi se, ipak, da deo privatnosti sačuva koliko je to moguće.

Međutim, ovoga puta Teodora je objavila fotku gde je odgovorila na osnovna pitanja o sebi, kao nekada kad se u osnovnoj školi popunjavao leksikon.

Deo koji je svima zapao za oko je odgovor na pitanja koliko ima dece i koji joj je ljubavni status. Teodora je napisala jedno dete, iako ona nema decu, ali svoju bratanicu Doroteu gleda kao svoje sudeći po količini ljubavi koju joj pruža, što često deli na Instagramu.

Međutim, kako je taj detalj izazvao pometnju među fanovima, ona se brže bolje oglasila naglasivši da nema svoje dece.

- Samo se šalim, nemam dete - napisala je.

Ipak, dosta ljudi nije pozitivno reagovalo na ovo.

- "Kako to može da ti se omakne?!", "Znamo da se često šališ, ali to baš nije za šalu", "Ne znam je l' ovo kao trebalo da bude fora? Kao, ha-ha-ha, da se smejemo ili šta?" - samo su neki od komentara.

Na pitanje o emotivnom statusu je ostala suzdržana, ali nije negirala, te je ostavila samo emotikon smajlija. Sem toga, otkrila je da ima fobiju od zmija, omiljena hrana joj je burek, a boja crna, kao i to da joj je omiljena životinja mladunče koze. Nije nepoznato da je ljubitelj tetovaža, a sada je otkrila da ih na sebi ima čak 23.

Podsetimo, Teodora veoma vodi računa o svom fizičkom izgledu, te skoro svakodnevno trenira. Trudi se da uvek bude u top formi, a odlasci u teretanu i vežbanje joj ne predstavljaju problem.

Na svom Instagramu je odgovarala pratiocima na pitanja, a jedno je glasilo: "Izgledaš top. Ako nije tajna da nam kažeš na kakvoj si ishrani?"

Tea je bila iskrena, te je tako i otkrila ono što do sada nismo znali o njoj.

- Trenutno postim, pa se pilagođavam postu, naravno ne jedem gluposti koje su takođe "posne". Ja ne mogu sebi da priuštim brzu hranu, slatkiše i slično, jer nemam baš brz metabolizam i ako želim da izgledam dobro, ja stvarno moram da budem baš disciplinovana. Zna se šta je to što je dobro, a šta loše. Ono najbitnije jeste da ja ne jedem samo zdravo da bih dobro izgledala, već da bih se dobro osećala. Pre tri meseca sam saznala da sam intolerantna na mleko i bilo mi je jako teško da izbacim svu hranu koja poseduje mleko, ali sad sam se već navikla i okej mi je. Otkad sam izbacila mleko, bubuljice su mi skroz nestale.

Mlada pevačica neretko sa svojim pratiocima podeli neke momente sa treninga, pa se tako snima u veoma izazovnim pozama, a sudeći po komentarima Džehverovićeva kida kako izgleda.

(Telegraf.rs)

Video: Teodora Džehverović imala nastup na kik boks reviji u Republici Srpskoj

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA