Vreme čitanja: oko 2 min.

Miona i Ša se žestoko posvađali! Reper želi da napusti rijaliti: "Ja stvarno nisam dobro, ne mogu da izdržim"

A. Š.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Miona i Nenad se opet posvađali

  • 0
Nenad Aleksić Ša Printskrin: Youtube/Zadruga_Official

Posle turbulentnih noći u Beloj kući, utorak je veče koje služi za razonodu i dobar provod u "Eliti", ali neminovno je da usledi haos zbog međusobnih nerešenih odnosa i popijene koje čaše više koja dodatno stimuliše sukobe.

Rijaliti učesnici Nenad Aleksić Ša i Miona Jovanović su nakon žurke završili u krevetu, te su razmenjivali intimne dodire i poljupce, međutim kada je svanulo, nastala je nova svađa među njima.

- Molim je za najmanju sitnicu. Neće kafu da mi skuva. Stalno je molim, više ne mogu. Kako ti nije žao da me mučiš? Ako ti smetam u tvojoj sreći, reci mi da se sklonim da ti ne smetam. Ti si mirna, misliš da mi ništa loše ne radiš. Umesto da mi skuvaš kafu, budeš uz mene, ja tebe molim. Kako možeš tako? Prema svakoj sam bio dobar, a ovako mi se vraća - rekao je Ša, dok ga je Miona dozivala.

- Molim je da bude normalna. Neću da me neko dr*a. Od momenta kada je otvorila oči, nateže me svaki dan. Nema više, moram da idem. Svaki dan traži razlog da raskinemo. Opominje me da gledam druge devojke, devojka nije normalna! Je*e me u mozak. Neka nađe papka, ja želim mir. Molim je da se smiri malo. Nju nešto muči, a ne želi da mi kaže šta. Snage nemam, dobro mi nije. Neka odem odavde. Ona treba da bude sama, ja joj nisam potreban - rekao je Ša.

Nenad je želeo da se distancira od Mione, pa se požalio i cimerima Aleksi i Munjezu.

- Teroriše dobrog momka koji joj ništa nije uradio. Ja sam budala, a ti dobra? Onaj tvoj te je sigurno tolerisao takvu jer te ostavi kod kuće i on ode negde, boli ga ku**c. Nisam loš, jednostavno nisam. Molim je da stane i da mi da mir. Ne želim više ovo, samo da odem da zagrlim moje i to je to. Oni me neće dr*ati. Svaki dan je ovako, skupilo mi je se sve. Ona je nezadovoljna, nešto je muči. Ne znate šta mi radi. Ona mi stalno ke*a, ljudi. Svaki dan po ceo dan mi zvoca. Vi niste svesni šta mi devojka radi, ljudi - istakao je Nenad.

Marko Đedović ga je posavetovao da nomalno popričaju.

- Morate lepo da pričate - rekao je Đedović.

- Ne mogu više da pričam lepo sa njom. Pokušao sam, ustao normalno, ona se pravi luda - rekao je Ša.

- Ne pravi idiota od sebe - rekla je Miona.

Međutim, Ša je nastavio dramu koja je počela zbog soka i sladoleda.

- Poštujem je kao Boga. Ne tražim da mi pere gaće, nego da me voli. Ne mogu da funkcionišem ovde da me dr*a neko ko je moj. Ja ne mogu ovo. Nisam ja lud, nego više ne mogu da izdržim. Ja da bravim budalu od sebe neću - rekao je Nenad, pa dodao:

- Ne mogu ja ovo da izdržim. Nisam dobro, ja stvarno nisam dobro.

(Telegraf.rs)

Video: Rialda radno

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA