Vreme čitanja: oko 2 min.

"Partneri me se plaše": Ljupka tvrdi da joj nije lako da nađe dečka jer voli da ih postavi na "pravo mesto"

S. J.

Vreme čitanja: oko 2 min.

"Argumentovano mu stavim do znanja da je greška napravljena i da se više ne ponovi", istakla je ona

  • 2
Ljupka Stević Foto: Antonio Ahel/ATA Images

Ljupka Stević veži za jednu od najatraktivnijih pevačica na našoj estradi, a sada je rešila da dodatno povede računa o svom izgledu.

Naime, pevačica je istakla da se "bacila" na treninge, te da primećuje razultate.

- Kada pogledam fotografije, negde se razlika malo i primećuje. Ipak, mi žene vodimo računa o sitnicma i o svemu i ja sam zadovoljna sobom. Počela sam da treniram malo više nego što sam ranije i mislim da se to baš lepo odražava na moj organizam - rekla je Ljupka, pa dodala:

-To je jedna kombinacija boksa i vežbi snage i kondicije. Nešto mi je to primamljivo, uzela sam sada i rukavice. Za sada sam još uvek u fazi kada učim da pravilno zauzmem poziciju, ali polako. Imala sam tek par treninga sa rukavicama.

Ljupka i pored obaveza ne preskače treninge.

- Nekako uklapam sve, treninge, snimanja i posao vikendom. Ustajem rano i onda mi je dan dugačak i mogu da postignem da završim dosta toga u toku dana - rekla je Ljupka

Ipak, u ljubavi trenutno nema sreće.

- Ja sam poznata kao osoba koja je večito zaljubljena, po prirodi sam takva da cvetam, volim ljude, a volim i dobre muškarce, ali na ljubavnom planu se ništa ne dešava - rekla je Ljupka.

Ljupka tvrdi da mnogi imaju strah od nje.

- Moji partneri me se plaše ako naprave neki gaf, ispad, a ja to volim sve da postavim na svoje mesto. Argumentovano mu stavim do znanja da je greška napravljena i da se više ne ponovi, i to mi je uvek polazilo za rukom. Kad god sam planula uvek je nakon toga sve bilo u redu, dok ako sam blaga što inače jesam, onda prosto nema efekta. Mislim da je suština da im na jedan pravi način kažem šta mi smeta i to urodi plodom. Bude to kao kada nastavnica na času malo podvikne - istakal je ona za Grand.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Boban

    21. decembar 2023 | 05:54

    Poznato je da imaš predjenu veliku kilometražu kad su ku..evi u pitanju. Tako da bolje tiću.

  • Pa

    21. decembar 2023 | 06:20

    Nije on ker,da ga dresiraš,zato ćeš i ostati baba devojka,tako umišljena i prepotentna.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA