≫ 

Vreme čitanja: oko 2 min.

Evo koliko godina zaista ima novi dečko Jovane Jeremić, "kralj hleba" iz Begaljice

E. J.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Voditeljka je istakla da smatra da je to što ima s Draganom ono pravo

  • 9
Jovana Jeremić Dragan Pritnskrin: Instagram/jovanajeremic

Jovana Jeremić u vezi je sa biznismenom Draganom Stankovićem iz Begaljice, za kog je otpočetka pričala da je od nje stariji 14 godina.

Razlika je samo za nijansu veća, pošto je Stanković rođen u avgustu 1976. godine, dok je Jovanin rođendan 25. oktobra i ona je nedavno napunila 33 godine.

Podsetimo, prve fotografije Jovane i Dragana objavili smo pre nekoliko dana, a mastale su na svadbi jednog od njegova dva sina.

Dragan je vlasnik poznatog lanca pekara, a biznis je pokrenuo sa tadašnjom ženom sa kojom je krenuo od nule.

- Pre 12 godina počeli smo kao mala zanatska radnja, mala pekara u Begaljici, kod Grocke. Video sam perspektivu u pekarstvu i kako smo zarađivali, tako smo se postepeno i širili, ulažući svoja sredstva. Na samom startu je bilo puno posla, ali smo naporno radili i to nam je omogućilo da dostignemo sadašnju veličinu - ispričao je Dragan 2014. godine za "Nira press".

On je sa suprugom osnovao firmu i posao počeo 2002. godine i to baš na rođendan mlađeg sina Mihajla - 14. aprila. Tada je ispečen prvi hleb i tako je nastala mala porodična firma koja je krenula sa desetak zaposlenih.

Pre dve godine Stanković je doživeo milionsku štetu, kada mu se u toku noći u Grockoj zapalio objekat od 1.000 kvadratnih metara zbog kotlarnice. On se tada oglasio za medije posle požara u fabrici, u kojoj je zaposleno u tom trenutku bilo čak 700 zaposlenih.

- Požar je krenuo od kotlarnice, pa se širio na dokumentaciju, i više nisu mogli da se bore sa stihijom vatrenom, odnosno nije bilo izlaza da se to ugasi i reši. Vatrogasci su stigli u rekordnom vremenu i ovom prilikom bih pohvalio naše heroje koji rade težak posao. Kad čovek ovako nešto doživi, tek tada vidi. Znači svaka im čast na svemu - rekao je on tim povodom.

- Zaposleno je oko 700 ljudi, mi koliko sutra moramo da nastavimo proizvodnju, da proces teče dalje. Materijalna šteta, prema mojoj prvoj proceni, je između dva i po i tri miliona evra. Nisam siguran da li smo osigurani, moram da proverim sa finansijskim direktorom - rekao je Dragan tada za Novu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Febo

    21. decembar 2023 | 10:57

    ,,pekar", I posle kazu nece starlete sa radnickom klasom 😂😂😂😂

  • Novinari

    21. decembar 2023 | 10:01

    Molim? A, gde je u naslovu ona famozna rec "milioner"? 😂😂

  • Ljubav

    21. decembar 2023 | 10:02

    Pekar! Jos Iz Begaljice? Pa neka ako ima love... Hahahahaaa

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA