Vreme čitanja: oko 1 min.

"Želimo ti još ovakvih aplauza": Ivana Pavković se javno obratila sinu nakon njegovog prvog koncerta

A. Š.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ivana i Petar ponosni na sina koji je krenuo njihovim stopama

  • 0
Ivana Pavković, Petar Mitić, rođendan blizanaca, Vojin, Vuk Foto: Mileta Mirčetić

Poznati pevački par Ivana Pavković i Petar Mitić uživaju u porodičnoj čaroliji, i pored brojnih spekulacija da se razvode.

Niame, oni su sve demantovali kada su postali bogatiji za još dva člana, blizance koje su dobili prošle godine Vojina i Vuka, a tu je i najstariji sin Vujadin koji pazi i čuva mlađu braću.

Ove godine je Vujadin krenuo u školu, ali je pokazao interesovanje i talenat za muziku, te su ga roditelji upisali i u muzičku školu. Tim povodom, Vujadin je imao svoj prvi koncert zbog čega su Ivana i Petar bili uzbuđeni, ponosni, ali i jako emotivni.

Ivana se oglasila na svom Instagram storiju i podelila fotografije i snimke svog sina kako svira klavir pred publikom, te otkrila kako se osećala u tim momentima.

- Neopisiv je osećaj kada si roditelj! Kada prolaziš sa njima sve prvi put u njihovom životiću. Obuzmu te emocije, ponos, sreća, strah da se ne zbuni jer mali je… Nije ni mali, toliko je veliki u mojim očima i toliko siguran u sebe. Želim ti, sine, još puno ovakvih aplauza - napisala je Ivana.

Podsetimo, Ivana i Petar su u septembru ove godine organizovali prvi rođendan blizancima Vojinu i Vuku.

Tom prilikom su otkrili kako se snalaze u roditeljstvu, da li imaju trzavica u braku, ali i kako se snalaze sa finansijama.

- Uzimamo dečiji dodatak. To već nekako ide elektronski, samo uđeš u taj sistem, a i eto ja za troje dece, šta fali? - rekla je Ivana kroz smeh, pa dodala:

- Više razmišljamo o vaspitanju, njihovom ponašanju, sad u školi, kako će oni prihvatiti, kako će biti prihvaćeni, više nam je to bitno nego neki drugi momenat.

(Telegraf.rs)

Video: Petar Mitić i Ivana Pavković iskreno o finansijama: "Uzimamo dečiji dodatak"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA