Vreme čitanja: oko 3 min.

"Spavala je sa pola vlasnika kafana, a nema ni elementarnu kulturu": Tijana Ajfon brutalno isprozivala Anitu

A. Š.

Vreme čitanja: oko 3 min.

Tijana je otkrila detalje o Aniti, ali se i boji za Matorino zdravlje

  • 8
Anita Stanojlović i Tijana Ajfon Foto: M.M./ATAImages, Nikola Tomić

Bivša rijaliti učesnica i starleta  Tijana Maksimović, poznatija kao Tijana Ajfon, bila je jedna od zvanica na venčanju Matore i Anite koje se ovog leta dogodilo u Crnoj Gori, a haos je usledio u rijalitiju jer je Matora saznala da ju je Anita prevarila na dan njihove svadbe tako što se dopisivala sa drugom devojkom.

Međutim, Anita je javno priznala emocije i Anđelu, te koristi svaki trenutak da bude u njegovoj blizini i pokaže mu koliko joj je stalo do njega, dok Matora doživljava nervne slomove.

Tijana Ajfon se sada oglasila i otkrila kako gleda na situaciju sa Anitom i svojom prijateljicom Jovanom.

- Jovana nikada nije igrala rijaliti, pogotovo kad su emocije u pitanju. To je jedna od najsrčanijih osoba koje sam u životu upoznala, ona će se razboleti zbog toga, žao mi je. A što se Anite tiče, preskupo sam obučena da bih je komentarisala. Imam staža i godina da bih komentarisala osobu koja se juče pojavila i pre nego što je ušla u rijaliti, izj**ala se sa pola vlasnika kafana. Matora sve zna i sve joj je oprostila. Meni je ispod svake časti da je komentarišem. Ne mogu ja da komentarišem Anitu koja ne zna šta je Luj Viton. Nema elementarnu kulturu. Letela je prvi put avionom sa Jovanom, nije znala da je Zanzibar na drugom kontinentu - rekla je Tijana, te je objasnila zašto su Matorine devojke uvek strejt.

- Jovana je u vezi muško i ne voli devojke koje vole samo žene, već biseksualne osobe, baš kao što je Anita. Jovani se nikad ne bi svidela Bojana iz rijalitija. Jovani sam se ja sviđala, zato što sam normalna osoba. Sama je kriva, takve traži, pa joj posle unište život. Matora je zaslužila da pobedi ove godine, ne zbog toga što je žrtva, već zato što je deset godina u rijalitiju. Treba da uzme pare, otvori biznis i da završi sa svim ku**ama - rekla je Tijana Ajfon, prenosi "Svet".

Podsetimo, Tijana je nedavno ostala bez automobila, koji je 10. jula 2023. zapaljen ispred zgrade na Zvezdari, u kojoj živi.

Incident se desio usred noći, oko 4 sata, kada je nepoznat osoba u njen automobil ubacila flašu sa zapaljivom tečnošću, a šteta je bila velika.

Tijana se od ovog incidenta i dalje nije oporavila, a mi smo je pitali šta se trenutno dešava sa tim procesom.

- Ježim se kad god se setim. Posle smrti najbližih u porodici, meni je to najveća trauma. To je nešto što ne želim ni najgorem neprijatelju. Ostavilo je baš dubok trag u meni. Suđenje je u toku, 14. decembra imam ročište. Idem da dam izjavu, zvali su me. Od letos me nisu zvali jer su bili odmori... Znam ime i prezime, ali meni je nebitno ko je to uradio. To može da uradi svaki klinac za 100 ili 200 evra, meni je bitno ko je nalogodavac toga - rekla nam je Tijana, pa smo je pitali da li možda nagađa ili zna ko je počinilac.

- Pretpostavljam, a kad budem dobila napismeno, znaće cela Srbija. Toliko ću izblamirati tu osobu da neće biti dobro. Znam ko je, ali ne bih još da pričam. Kako vreme ide, sve više pričam, za 6 meseci možda nešto više kažem - otkrila nam je Ajfonka.

(Telegraf.rs)

Video: "Znam ime i prezime, neće biti dobro" Tijana Ajfon brutalno o osobi koja joj je zapalila auto

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kole

    22. decembar 2023 | 13:14

    Reče devojka koja je, hapsena zbog prostitucije...

  • Kulturo eve me

    22. decembar 2023 | 13:33

    ..."nije znala da je Zanzibar na drugom kontinentu". Ko se našao da priča o opštoj kulturi?! Sećam se da je Ajfon jednom na pitanja iz opšte kulture rekla da je Mona Lizu naslikao Leonardo Di Kaprio.😀

  • Nusic

    22. decembar 2023 | 13:17

    Rece Tijana Ajfon sta je osnovna kultura. Ajfonka za ministarku prosvete i kulture molim vas!!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA