≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

"Ovo mi je poslednja opomena!" Taki u strahu zbog onoga što je jutros zatekao ispred stana

S. J.

Vreme čitanja: oko 1 min.

"Odmah sam zvao policiju i prijavio", rekao je on

  • 3
Radomir Taki Marinković, zapaljen automobil Foto-kolaž: Instagram/takitadza, Antonio Ahel/ATAImages

Ocu Maje Marinković, Radomiru Takiju Marinkoviću nedavno je zapaljen automobil, a sada je stigla nova pretnja, kako on smatra.

Naime, nakon što je kupio nov automobil, tablice sa istog su mu skinute, što je on odmah prijavio policiji.

- Ja sam bio sinoć kod Milice Kemez na proslavi rođendana i bilo je sve super, došao sam oko pet kući. Kiša je pljuštala i ja se parkirao tu blizu stana, a pre 10 dana sam kupio novi automobil. Jutros oko 10 sati sam izašao da prošetam psa i vidim da mi je neko počupao zadnju tablicu. Videlu su da je moj auto i neka stoka iščupala. Neka bitanga se okomila na mene i ne znam šta da radim više - žali se Marinković.

- Odmah sam zvao policiju i prijavio, mislim da mi je ovo poslednja opomena. Ja svaki dan imam štete od nekih budala. Ja svaki dan strahujem za svoj život, ali više ne znaš od koga ni da strahuješ niti bilo šta. Taj da ima m*da došao bi i u lice bi mi rekao šta i kako. Ja nikog ne ugoržavam, ja neću da se menjam pa makar mi svaki dan palili auto - rekao je Taki za Informer.

Podsetimo, Radomiru su nedavno zapalili automobil koji je totalno izgoreo, a tom prilikom je oštećeno i nekoliko vozila koja su bila parkirana do njega.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Јадо

    22. decembar 2023 | 15:43

    Шта,уфоњао си се.Ништа се не дешава без разлога.Иди у цркву и окај своје грехе.Да би био у јавности упропастио си рођену ћерку...и још се поносим тим...

  • Rv

    22. decembar 2023 | 18:49

    She si ti to zaradio svalervino muljaj devojke,pokazuje pare ,

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA