≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ana Nikolić fizički nasrnula na Raleta, napravila rusvaj zbog druge pevačice? On se oglasio za Telegraf

E. J.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Iako je na početku odbijao da da bilo kakav komentar, na kraju je ipak otkrio šta se dogodilo

  • 2
Goran Ratković Rale i Ana Nikolić Foto: Youtube/Grand Magazin Tv Grand, Nikola Tomić

Pevačica Ana Nikolić navodno je napala i fizički nasrnula na kompozitora Gorana Ratkovića Raleta, što je potvrdila pevačica Olja Bajrami.

Ona je došla ispred njegovog studija, pozvonila mu na interfon i zahtevala od njega da siđe ispred zgrade.

- Sve se desilo pre nekoliko trenutaka. Haos je bio ispred zgrade. Rale je bio u studiju sa pevačicom Oljom Bajrami, ona je došla i napravila skandal. Izletela je iz mercedsa, urlala, ceo komšiluk je uznemirila. Baš je nastao haos. Nazivala ga je pogrdnim imenima, pominjala Oju Bajrami, prebacivala mu što je s njom u studiju- kaže izvor i dodaje da je Ana tada još više pomahnitala.

- Tad je fizički nasrnula na njega. Grebala ga je, čupala, celog ga ispljuvala. Nekako se izvukao i vratio u studio, ona je nastavila kolima da se vozika ispred zgrade - završava izvor Kurira.

O ovom incidentu se oglasila i pevačica Olja Bajrami, s kojom je redakcija Telegraf pokušala da stupi u kontakt, međutim na pozive se nije javljala. S druge strane, za gorepomenuti mediji Olja je ispričala svoju stranu priče.

- Šokirana sam, ne mogu da verujem da je došlo do toga.Ja godinama sarađujem sa Raletom, to svi znate. Ne znam šta Ana radi sa njim niti me se tiče, takođe ja nju nisam videla ali ko meni može da zabrani da ja bilo koga vidim.Došla sam, platila pesmu i otišla.Gospode Bože, ovo je jezivo... - tvrdi Bajramijeva za pomenuti list.

Ovim povodom kontaktirali smo i kompozitora Raleta, koji ipak ima drugačiju verziju priče.

- Ne želim da dajem komentar na to - rekao je Rale za Telegraf.rs, međutim, na insistiranje da nam objasni šta se dogodilo, krako je rekao:

- Desila se manja čarka, ali ništa od toga čupanja, tuče i ostalog. Razumem da verovatno sve mora da bude malo pompezno, ali nije nasrnula na mene.

(Telegraf.rs/Kurir/Nemanja Kadić)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA