Vreme čitanja: oko 1 min.

Prija "razvalila" u Tuzli: Prva dama Bosne i Hercegovine đuskala uz njene hitove, kreacijama oduševila

N. L.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Osim standardnog gosta, prijatelja i kolege Dejana Kostića, Prijovićka je ovo veče ugostila i koleginicu iz Zvezda Granda, Andreanu Čekić

  • 1

Aleksandra Prijović nastavila je svoju uspešnu turneju koncertom u Tuzli, gde je večeras, 22. decembra održala prvi od zakazana dva u dvorani Mejdan.

Prija je Bosance oduševila kada se na bini pojavila u zelenoj, providnoj haljini koja je pratila njenu zavidnu liniju tela.

Kao i tokom ostalih koncerata, promenila je nekoliko kombinacija, a najveću pažnju u dvorani izazvao je dolazak prve dame Bosne i Hercegovine.

Naime, Mirela Bećirović, supruga člana Predsedništva BiH Denisa Bećirovića, bila je u prvim redovima na koncertu, te je đuskala i uživala u Prijinim hitovima.

Osim standardnog gosta, prijatelja i kolege Dejana Kostića, Prijovićka je ovo veče ugostila i koleginicu iz Zvezda Granda, Andreanu Čekić.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mixx

    23. decembar 2023 | 05:02

    Savet za kolege muškarce, ne boj te se "lepih" žena, njima niko ne prilazi,plaše ih se,a, one žele da im neko spontano pridje,poprica sa njima ovo ono.. ps.sve su zene lepe i spontane,samo budite uporni ako vam se neka dopadne,necete pogresiti.. hvala lepo i laku noc! Mozda sam nekome pomogao..♥️🪗

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA