Vreme čitanja: oko 1 min.

"Sišla sam sa bine i stavila slušalice": Milica otkrila zašto se u jednom trenutku povukla sa scene

S. J.

Vreme čitanja: oko 1 min.

"Nisam želela da izađem i da se rasplačem", rekla je ona

  • 0
Koncert Milica Pavlovic Foto: Nikola Anđić

Milica Pavlović sinoć je održala solistički koncert u Štark Areni, a nakon spektakla obratila se medijima.

Ona nam je otkrila da joj je bilo teško jer baka i deka nisu bili sa njom, međutim, posvetila im je deo koncerta.

- Kada sam otišla u studio da snimim taj tekst, koji mi je napisala Ljiljana po mojim tezama, ona je napravila kao sastav. Ja sam rekla svom saradniku: "Ulazim u studio, snimam i kako ispadne ispadne, ostavljamo ga u tom okviru i ne diramo ništa". Plašila sam se da neću uspeti nijednu da snimim. On je pustio snimanje i izašao je napolje da plače. Jedva sam izdržala, bile su mi pune oči suza. Sada, znajući u kojoj sekciji ide taj deo, ponela sam svoje slušalice i kada sam sišla stavila slušala neku stranu muziku dok je to išlo. Nisam želela da izađem i da se rasplačem jer me čekalo dosta programa, želela sam da se zaista potrudim da budem na visini zadatka - istakla je ona, pa dodala:

- Baka i deka su falili, ovaj koncert je posvećen njima mogu slobodno da kažem. Teško je kada očekujete da će za neke velike stvari najbliži biti tu. Generalno, taj intro sam snimila kao poruku svima. Ljudi, nije teško poslati poruku, nije teško pozvati nekoga, nije teško reći nekome da ga volite. Uradite to jer će jednom biti kasno i kajaćete se. Meni je i dan danas teško što me deda u 18:15 ne zove sa fiksnog, ali to je život.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA