Vreme čitanja: oko 1 min.

Mina i Ognjen mole za pomoć članu ekipe: David mora da dobije bitku protiv Golijata, uputili hitan apel

J. S.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Kako je naveo Ognjen u svom obraćanju, David ima kancer i neophodna su mu sredstva za dalje lečenje

  • 0
Ognjen Amidžić Mina Naumović Foto-montaža: Instagram/callmenaumi, ATA Images/Antonio Ahel

Ognjena Amidžića navikli smo da viđamo nasmejanog i uvek raspoloženog posebno na Instagramu gde se često šali, Ipak, sada je tu platformu iskoristio za jednu ozbiljnu temu, te je apelovao da se pomone njegovom kolegi.

U pitanju je saradnik na njegovoj emisiji sa kojim voditelj radi godinama, a koji je teško bolestan.

Kako je naveo Ognjen u svom obraćanju, David ima kancer i neophodna su mu sredstva za dalje lečenje.

- Postoje tihi borci među nama. Postoje oni za koje ne znamo svi, a koji su puno učinili za sve nas. David sada mora da dobije bitku protiv Golijata. Mora zbog svoje porodice i ćerkice, jer jedino on može da joj ovaj svet učini lepšim mestom za život. Njemu je sada potrebna pomoć jer je Golijat jači nego ikad - počeo je on u videu i dodao o čemu se radi.

- Ovaj Golijat je kancer i svakog dana u bolnici se dobri ljudi bore za njegov život, a taj dan u bolnici nije jeftin. Molimo sve ljude dobre volje da uplate novac na račun Davidove supruge u skladu sa svojim mogućnostima. Hvala - završio je Ognjen i dostavio broj računa na koji može da mu se pomogne.

Istu objavu podelila je i njegova trudna partnerka Mina Naumović, čiji je David takođe kolega jer rade na zajedničkoj emisiji.

- Dača je sjajan čovek i dugogodišnji je član naše ekipe. Ne mogu da verujem da danas ovo pišem za njega. Molim sve vas koji imate dobru volju i mogućnosti da se uključite i da mu pomognemo. Da ne dozvolimo da njegova ćerka raste bez njega - napisala je Mina.

(Telegraf.rs)

Video: Već znaju pol bebe: Ognjen Amidžić o Mininoj trudnoći

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA