≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Rajović na rođendan objavio najtužniju poruku: "Kada ti ne čestita onaj ko te rodio, srce ti ne dozvoljava..."

N. L.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Rajović je svoju tugu podelio sa prijateljima na mrežama, ali i ljudima koji danas slave katolički Božić - čestitao praznik

  • 0
Boban Rajović Foto: Nikola Tomić

Pevaču Bobanu Rajoviću nedavno je preminula majka, a na današnji dan, 25. decembra kada slavi svoj 52. rođendan oglasio se tužnom porukom.

Kako je u svojoj objavi koju je objavio na stori Instagram priči, napisao, da mu je ovo najteži rođendan i da će današnji dan zameniti sa danom kada mu je majka preminula.

Rajović je svoju tugu podelio sa prijateljima na mrežama, ali i ljudima koji danas slave katolički Božić - čestitao praznik.

- Ono kad... kada ti neće san na oči, a umor nikada veći, kada zeliš biti sam, a ipak ti neko fali, kada treba da si radostan, a srce ti ne dozvoljava, kada pevaš, a plače ti se, kada ti rodenđan ne čestita onaj ko te rodio, kada zeliš dragim ljudima da čestitaš, a čestitke ne primaš, kada bi se rado negde sakrio, ali ti narav i okolnosti ne dozvoljavaju...

Boban Rajović Printskrin: Instagram/bobanrajovic

- Ove godine cu 25.12. zameniti za 22.11. Ali svima koji danas slave ne želim kvariti dobro raspoloženje. Neka vam je srećan i blagosloven Božic prijatelji moji koji ga danas slavite - napisao je Rajović.

Podsetimo, 22. novembra, bio najteži dan u životu Bobana Rajovića. Poznati pevač ostao je bez majke Anđelije za koju je bio izrazito vezan.

On je poslednje dane proveo sa njom, u Crnoj Gori, gde je živela sa svojim suprugom, a Bobanovim ocem.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA