Vreme čitanja: oko 3 min.

"Poslala sam ocu svog deteta poruku, uzvratio mi je salvom uvreda. Oprostila sam, ali od pravde ne odustajem"

J. S.

Vreme čitanja: oko 3 min.

Kako je popularna hrvatska pevačica ispričala, pokušala je da stupi u kontakt sa "kraljem bakra", ali je zauzvrat dobila negativnu reakciju

  • 6
Severina i Milan Popović Severina i Milan Popović Pritnskrin: Youtube

Severina Vučković otkrila je da je, u skladu sa praznicima, odlučila da svima oprosti, a samim tim i bivšem partneru Milanu Popoviću.

Kako je popularna hrvatska pevačica ispričala, pokušala je da stupi u kontakt sa "kraljem bakra", ali je zauzvrat dobila negativnu reakciju.

- Ljudi se dele na one koji sude, one koji mere i one koji praštaju. Bitno je ne biti u prve dve skupine. Praštam svima, pa i ocu mog sina. Nedavno sam mu čak slala poruku da sam na raspolaganju da sednemo sami i razgovaramo. Na šta mi je uzvratio salvom uobičajenih uvreda - rekla je Severina.

- Međutim, praštati je jedno, a drugo odustati od pravde. Očekujem od državnoga tužilaštva da napokon odradi moje tužbe protiv direktorke škole i bivše pravne starateljke mog deteta koja je radila za očev, umesto za detetov interes - ispričala je ona za hrvatsku Gloriju.

Ipak, nije želela da priča previše o negativnim stvarima. Umesto toga, otkrila je kako se provode praznici u njihovom domu, a priznala je i da je dobra kuvarica.

- Okitim sve što se da (smeh). Ukrasi su prethodnih godina bili pretežno dečiji s obaveznim Dizni cozićem, ali on je sada pripao Adrianu, sinčiću moje sestričine Mije, s kojom oduvek imam poseban odnos. Otkad imamo Adriana, ponovno uživamo u maloj smešnoj deci, a Aleks je preponosan što je ujak i više ga "dečije stvari" ne zanimaju. Tako da smo ove godine kitili po mom izboru, a Aleks kaže da mu se sviđa. On mi uvek pomaže u odabiru ukrasa, a i u odabiru outfita jer za Badnje veče svi smo obavezno u istim pidžamama s božićnim detaljima. Uključujući Ane, moju mamu, i Tomicu, mog menadžera. Inače, Aleksu sam najdraža u kućnoj varijanti, mada mi nekad "pomaže" u izboru haljina. Pitam ga stoji li mi ovo dobro, a on - ni ne pogledavši - kaže "Aha". Jako je zainteresovan (smeh).

Seve priznaje da i u kuhinji izgleda dobro.

- Izgledam dobro i u kuhinji (smeh). Srećom, mama živi s nama u Zagrebu tako da ona još kuva za praznike jer joj je to gušt. Mama me je učila da kuvam i iako dobro kuvam, to stvarno radim samo u retkim prilikama kao što su Božić, Uskrs i rođendani. Imamo i gospođu koja dolazi da nam kuva, jer Ane za Novu godinu puni 86 godina. Svakodnevno kuvanje mi oduzima dragoceno vreme, a gospođi koja nam kuva bih oduzela platu. Ovako su svi srećni. Osim moje mame, koja misli da može sve kao da joj je trideset - kaže Seve za pomenuti medij.

Na pitanje koje sličnosti vidi kad sebe gledate kao majku, Severina je imala zanimljiv odgovor.

- Baš sam ponosna na sebe jer mislim da sam uspela u onome što je moja mama mene učila, da naučim Aleksandra da ima empatiju, da bude iskren, pošten, da ima svoj stav i svoje mišljenje i da nema problem da ga iznese. Uvek zna da sam tu za njega da mi se poveri. Uvek ga hvalim i kad dobije lošu ocenu ako znam da se trudio i učio. I nikad, ali nikad ga ne kudim. U "zategnutim situacijama" sve rešimo razgovorom, to jest, on sve reši šarmom, a ja ga samo obožavam - kaže pevačica.

(Telegraf.rs/ Gloria)

Video: Dečko se popeo na drvo, rizikovao život zbog Severine

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ARS

    25. decembar 2023 | 18:08

    Da li je moguće da mi nemamo kvalitetnije ljude o kojima možemo da pišemo i čitamo već o ovim snobovima kojimaje novac pomutio razum ?

  • Перагеније

    25. decembar 2023 | 19:30

    Како да зна који мрав је пецнуо кад седне на мравињак?...

  • Ana

    25. decembar 2023 | 17:47

    Borba do kraja, da sva deca nakon razvoda pripadaju ženama, automatski!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA