≫ 

Vreme čitanja: oko 2 min.

Janjuš dugo nije bio blizak sa bratom koji je pronađen mrtav: Ovako je Mihajlo pričao o njemu

E. J.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Tragedija se dogodila u Beogradu, 25. decembra

  • 0
Mihailo Janjušević Foto: Instagram/jannmiha

Mihajlo Janjušević pronađen je mrtav u Beogradu, u 27. godini.

Reč je o rođenom bratu Marka Janjuševića Janjuša poznatog po učešću u rijalitiju Zadruga, a sada Elita.

Mihajlo je živeo potpuno drugačiji život od svoja dva starija brata Marka i Borisa, a bio je aktivan na platformi "Onlifens" na kojoj je objavljivao provokativne fotografije od kojih je i zarađivao.

Mnogi ne znaju da je pre novog posla, Mihajlo Janjušević radio kao prodavac patika u jednoj prodavnici u Beogradu, zbog čega su ga znali u gradu.

Još od prvog ulaska Marka Janjuševića u "Zadrugu", na mreži Twitter pojavile su se Mihajlove obnažene slike intimnih delova, koje je čak i on sam kačio, bez cenzure, a potom su osvanule i na aplikaciji za pripadnike LGBT populacije, međutim nije potvrđeno da li je to njegov profil ili je neko ukrao njegove fotografije, što se neretko dešava, kako bi neko sakrio svoj identitet.

O ovoj temi se i Mihajlo oglasio jednom prilikom, kada je opisao svoj odnos sa bratom i njegovo učešće u rijalitiju.

- Marko je stariji od mene 10 godina, ima svoj život, ja imam svoj život, znam da je tamo par godina i nikako ne stižemo da se vidimo i čujemo, ali nismo u svađi, mada nismo u nekim bliskim odnosima. Ne mogu da lažem, imamo i dosta drugačiji pogled na svet. Ne želim da neke njegove izjave i dela s ljudima tamo utiču na mene, jer živimo dva različita života. Ovde stavljam kraj na Zadrugu jer ja imam svoj život, ne zanima me televizija. Pustite me da se skidam na OnlyFansu i Tviteru na miru!!! Stvarno ne želim da budem deo svega toga. Da želim, ušao bih i ja tamo. Hvala na razumevanju - napisao je Mihajlo, pa se tada osvrnuo na svoju odluku da prodaje svoje golišave fotke.

- Okačio sam svoje gole fotke da i znam šta to nosi sa sobom, ali neću da gledam kako me vređa neko bez razloga. Ne podržavam bilo kakav vid nasilja. Ne podržavam digitalno nasilje. Ne podržavam homofobične komentare, na tv-u, van tv-a, na Twitteru, van Twittera... Hvala - napisao je tada u objavi Mihajlo Janjušević.

(Telegraf.rs)

Video: Janjušev mlađi brat, koji je sebi oduzeo život u 27. godini, sahranjen nadomak porodične kuće

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA