Vreme čitanja: oko 1 min.

Sanja Marinković "oduvala" dekolteom, pa se svi pitali da li je uradila silikone: Evo šta ona kaže na to

M. K.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Popularna voditeljka je otkrila u čemu je tajna

  • 2
Sanja Marinković Printskrin: Youtube- Magazin In

Voditeljka emisije "Magazin in", Sanja Marinković našla se u centru komentarisanja zbog dekoltea koji je njena haljina dodatno istakla.

Već nekoliko emisija, Sanja je vodila u haljinama sa izuzetno dubokim dekolteom, zbog čega je napravila je pravu pometnju, pa su se na društvenim mrežama pitali da li je ugradila implante.

Sanja Marinković je odmah rešila da razjasni situaciju.

- Percepcija većine je poslednje dve, tri nedelje zbog modela haljina da sam stavila implantate, ali mogu samo da vam kažem ne da nisam stavila silikone, nego nemam čak ni brushalter. Znači, u zavisnosti od modela haljine imam samo samolepljive trake koje se stavljaju i onda kada se zalepe grudi se za nijansu podignu grudi - objasnila je voditeljla.

- Možda je zbog toga dojam takav. Kad se osenči dekolte onda on izgleda potpuno drugačije. Nemam ništa od silikona, svi me pitaju u čemu je tajna i zaista jeste u ozbiljnoj količini vežbi za grudi, koje radim redovno. Možda je tajna u tome što sam jedna od majki koja nije dojila. Stvarno nisam bila u mogućnosti da dojim sina i možda sam zbog toga taj moj prirodni izgled uspela da sačuvam i tu čvrstinu - rekla je ona i dodala:

- Izuzetno mnogo sporta i vežbe za ramena i grudni deo. Usput dobri dekoltei haljina i ja drugu tajnu nemam. Ne nosim puš-ap bruseve i skoro nikad ne nosim brushalter. To svi garderoberi koji rade sa mnom znaju - objasnila je voditeljka za Kurir.

(Telegraf.rs)

Video: Sanja Marinković o rijaliti voditeljkama: "Ne bih bila kritična, mnoge su me iznenadile"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA