Vreme čitanja: oko 2 min.

Šavija i Karić prvi put oči u oči nakon skandala! Pojavili se na suđenju, evo šta se dešavalo

A. Š.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Nataša i Stefan se suočili nakon skandala

  • 1
Stefan Karić, Nataša Šavija Foto: Antonio Ahel/ATAImages, Instagram/natasa.savija

Starleta Nataša Šavija i bivši rijaliti učesnik Stefan Karić, nakon skandala pojavili su se danas na zakazanom suđenju 27. decembra u 08:30 u Osnovnom javnom tužilaštvu u Rumi.

Tim povodom su objavili slike i snimke na Instagram storijima, te pokazali kako su se sredili za pomenuto suočavanje.

Nataša se odlučila za jednostavniju varijantu, te je obukla crnu rolku, stavila je crne naočare za sunce, ali nije imala šminku na licu, sem sjaja.

Dok je Stefan izabrao za ovu priliku džemper i farmerke, preko toga je imao kaput sa krznom, a na sve to je dodao i englesku kapu-kačket koja je njegov autfit učinila potpunijim.

Nakon suđenja oglasio se Natašin advokat, te otkrio kako je proteklo suđenje.

- Danas se pojavio okrivljeni Karić, njegov advokat nije, iako je znao da ima suđenje, bar po tvrdnji samog okrivljenog. Očigledno su želeli da izbegnu glavni pretres, čak je i adresu Karić nije bio dao pravu, pa je danas na traženje preseka veća dobio optužni akt na ruke, pa je morao da da na ruke. Suđenje je odloženo za 22. februar, s upozorenjem da se advokat ne pojavi da će suđenje biti održano. Očigledno pokušava da izbegne pravdu koja sigurno neće izmaći - poručio je advokat Borivoje Borović za Republiku.

Podsetimo, Nataša Šavija je optužila Stefana Karića da joj je naneo teške telesne povrede zbog čega je ona završila u bolnici sa višestrukim prelomima na licu.

Stefan je nedavno prvi put prokomentarisao sukob sa Natašom. On se tada prisetio cele situacije, te otkrio da svakako mirno spava.

- Iskreno, mirno spavam, svestan sam svojih dela i nedela - priznao je Karić ranije pred kamerama emisije Magazin In.

Nataša se za "Telegraf" oglasila odmah nakon incidenta, te otkrila šta se dogodilo, a kako je tada bila istraga u toku, ona je obijala da prizna da se iza napada nalazi Stefan.

- Istina je da sam pretučena. Dobila sam dva udarca u glavu, dva krvnička čupanja kose i imam prelome vilične kosti. Moram da idem na operaciju, trenutno se nalazim na intezivnoj nezi - rekla nam je ona, pa dodala:

- Oko mi je takođe loše. Oštećeno mi je nešto, doktor mi je rekao da ako ne pristanem da ostanem u bolnici, mogu da ostanem slepa na to oko.

- Ja stavrno ne bih da navodim da je u pitanju bilo ko, ne želim da kažem ime zbog ometanja istrage. Ja bih na Instagramu stavila odmah ko je i prstom pokazala ko je, ali stvarno ne smem to trenutno da radim - istkla je Nataša, pa dodala:

- Tući ženu, kao da tučeš muškarca, za to nema opravdanja. Ovo je klasično nasilje nad ženama.

Nataša je potom otkrila stravične detalje tuče.

- Povukao me je za kosu, nakon čega mi je lupio šamarčinu. Ja sam krenula da mu vratim, ali on me je opet počupao, nakon čega sam završila na podu, pa su usledile pesnice. On je ženomrzac.

- Imaću minimum jednu operaciju, i nadam se da ću uspeti. Nos mi je krvario, bilo je strašno - rekla nam je ona.

(Telegraf.rs)

Video: Stefan Karić partija na Kopaoniku sa društvom

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA