Vreme čitanja: oko 2 min.

Jovana "gori" u rukama 14 godina starijeg biznismena: "Moja ljubav, zaštitnik, snaga i mirna luka"

S. J.

Vreme čitanja: oko 2 min.

"Za mene je 2023. godina bila moja godina", poručila je Jovana

  • 5
Jovana Jeremić Foto: Privatna arhiva

Voditeljka Jovana Jeremić nedavno je priznala da je u vezi sa bogatim biznismenom Draganom Stankovićem, a od ne prestaje da priča koliko je zaljubljena.

Ona je sada objavila dve fotografije na kojima je Dragan nosi u svojim rukama, a potom je otkrila i zašto je zahvalna na 2023. godini.

- Za mene je 2023. godina bila moja godina. Bog mi je dao najveće rejtinge u poslu, gde sam već pet godina suvereno prva i branim tron kraljice šera od 2019. godine. Nagradio me je i u ljubavi - istakla je ona, a potom dodala:

- Poslao mi je tebe. Moju ljubav i mog zaštitinika, moju snagu, moju mirnu luku. Sa Leom, Draganom i Pinkom , moje carstvo je potpuno. Pun krug. Hvala ti, Gospode.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 A post shared by JOVANA JEREMIC (@jeremicjovana)

Podsetimo, Jovana je istakla tokom gostovanja u emisiji Amidži šou da bi volela da sinovi njenog dečka Dragana Stankovića progovore o njihovom odnosu, da ne bi bilo da ona samu sebe hvali.

- Bilo bi dobro da oni to kažu, jer izgleda kao da se hvalim sama, ali stvarno su me prihvatili fenomenalno, kao da sam stalni član porodice, što sada i jesam. Mnogo ih volim - rekla je Jovana.

Ognjen Amidžić ju je upitao i da li će biti svadbe, na šta mu je Jeremićeva odgovorila:

- Za mene je Ognjen Amidžić uvek bio talija, kad god sam došla. Tu sam pustila korenje, tako je bilo kad sam došla na Pink, a verujem, pošto sam izabrala tvoju emisiju da prvi put pričam o svojoj ljubavi, da će to biti to!

Jovana je istakla i da je upoznala novog dečka sa bivšim mužem Vojislavom Miloševićem sa kojim ima ćerku Leu.

Kako voditeljka Pinka kaže, bivši i sadašnji odlično se slažu.

- Hoću da mu rodim sina. To nije isključeno, drugo dete ću roditi samo muškarcu kojeg volim. Upoznala sam ga i sa bivšim suprugom Vojom. Poštuju se i Voja je rekao da je on fenomenalan, i da je prezadovoljan Draganom - rekla je Jeremićeva.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Janjetina

    27. decembar 2023 | 15:16

    Cini mi se da ni ovom nisu sve ovce na broju

  • Scorpio

    27. decembar 2023 | 15:02

    Prvo sam pomislio da mu izjavim saučešće, a onda sam shvatio da ni on nije pametniji od nje pa sam odustao. Našla vreća zakrpu.

  • He he he

    27. decembar 2023 | 15:11

    "I moj najveći sponzor".

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA