Vreme čitanja: oko 2 min.

"Slavimo godinu dana naše veze": Milica Dabović se pomirila s kumom Darka Lazića, pa najavila venčanje

J. S.

Vreme čitanja: oko 2 min.

"Novu godinu provešćemo u Las Vegasu"

  • 0
Milica Dabović i Milan Printskrin: Instagram/stefanovamama13

Bivša košarkašica Milica Dabović nedavno je raskinula sa Milanom Cvetkovićem, venčanim kumom Darka Lazićam, međutim, usledilo je pomirenje.

Ona je pre nekoliko dana otputovala u Ameriku kako bi se videla sa njim, a sada je otkrila i da je do susreta i pomirenja došlo.

- Zajedno smo. Slavimo godinu dana naše veze. Novu godinu provešćemo u Las Vegasu! Do juče sam govorila nikada se neću udati, na današnji dan mogu da kažem da nisam više sigurna - poručila je Milica za Pink.rs.

Podsetimo, Milica je u septembru prvi put govorila o razlozima raskida s Milanom.

- Bili smo 9 meseci zajedno. Milan i ja smo se zaljubili, videla sam perspektivu s njim i videla sam s njim starost. Nisam uspela da pobedim njegove poroke, žao mi je što nije izabrao mene i što se tako završilo. Nešto drugo je jače od njega samog. Možda će shvatiti šta je propustio i šta je imao. Ne želim da pričam uopšte o tome. Ne kažu džabe da gde ima dima i vatre. To je njegov izbor, on je izabrao i na njemu je da živi s tim. Ja ću živeti uzdignute glave, ja sam dala sve od sebe. Ja sam otišla četiri puta za Ameriku da budem s njim, dala sam od sebe sve što sam mogla. Navikla sam da dajem 100% sebe, takva sam rođena i to je u meni. Teško mi je, imam faze, jutros plačem, pa sinoć plačem... Tužna sam, ali sam generalno srećna žena. Gledala sam da stvorimo kuću, da mu rodim dete, što nisam do sada. Duša mi se raspada na dva dela, ali jaka sam, idem dalje. Lupila sam glavom o zid, ali idem dalje. Milan ima veliki ego i on će istrajati u svojoj odluci, ja bih volela da me moli da mu oprostim, ali on je ubedio sebe da sam ja kriva. Nisam ja takva žena, meni je bilo dosta propalih veza i da ja trpim - rekla je Dabovićeva za "Premijeru Vikend Specijal".

(Telegraf.rs)

Video: Milica Dabović progovorila o raskidu sa Darkovim kumom, pa šokirala: Svi bivši su me pokrali

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA