Vreme čitanja: oko 1 min.

Nakon što je sahranio brata, Janjuš sa ovom osobom odlučuje o povratku u rijaliti: Evo kada se to može desiti

J. G.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Trenutno se bori sa velikim bolom i tugom, pa nije siguran da li je spreman da se vrati pred kamere

  • 3
Marko Janjušević Janjuš i Mihailo Foto-kolaž: Instagram, Marko Jovanović

Brat zadrugara Marka Janjuševića Janjuša, Mihajlo Janjušević (27), koji je izvršio samoubistvo, sahranjen je na lokalnom groblju u Prijepolju, mestu gde je odrastao.

Janjuša su zbog tragedije izveli iz rijalitija "Elita", a mnogi su se pitali da li će se uopšte vraćati na poznato imanje u Šimanovcima, na kom obitava već godinama.

- Janjuš je u šoku zbog svega i još uvek nije spreman da se vrati u rijaliti. U razgovoru sa najbližima je, kad su ga pitali o "Eliti", rekao da sad nije vreme za povratak, a da će o istom odlučiti sa suprugom Enom, koja je i došla po njega u Šimanovce - ističe izvor blizak porodici Janjušević.

- Rekao je da će, kada prođe sahrana, sa Enom da se dogovori da li se vraća i kad. Misli da neće izdržati tamo sa tolikim bolom, ali, opet, mora da se vrati da bi zaradio novac za sebe i porodicu. Prijateljima u Prijepolju je rekao da će sačekati da prođe prvi izlazak na groblje, pa će onda videti kad će i kako nazad - priča izvor za Blic.

Podsetimo, učesnicima "Elite" nije saopšten razlog zbog kog je Janjuš napustio rijaliti, pa se mnogi pitaju i strepe, šta li se desilo.

Njegov odlazak najviše je pogodio Janjuševu ljubavnicu Aneli Ahmić, koja je ubeđena da se njen dragi neće vratiti, pa se o tome požalila i Aniti.

Inače, dan nakon Janjuševićevog odlaska, Marko Đedović je dobio naređenje od produkcije da spakuje njegove stvari i odnese ih na kapiju.

Marko je spakovao tri džaka, ali mu je rečeno da je dovoljan jedan, samo sa osnovnim i najpotrebnijim stvarima, što aludira na to da će se Janjuš ipak vratiti pred kamere.

(Telegraf.rs)

Video: Janjušev mlađi brat, koji je sebi oduzeo život u 27. godini, sahranjen nadomak porodične kuće

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA