Vreme čitanja: oko 1 min.

Trudna Aleks potražila lekarsku pomoć! U jeku priče o raskidu sa Carem objavila: "Posle burnih situacija..."

Ekipa Jetseta

Vreme čitanja: oko 1 min.

Rešila je da radi na sebi i na svojim traumama

  • 0
Aleksandra Nikolić i Filip Car Foto-kolaž: Antonio Ahel/ATA Images, Nikola Tomić

Pobednica "Zadruge" Aleksandra Nikolić i bivši rijaliti učesnik Filip Car, sa kojim čeka svoje prvo dete, ponovo su raskinuli.

U jeku drame, Aleksandra je na Instagram storiju objavila da je počela da radi na sebi i da se obratila jednom centru za stručnu pomoć.

- Želela sam da podelim sa vama to da sam se odlučila da, posle burnih situacija kroz koje sam prolazila u životu, radim na sebi. Na lečenju možda nekih trauma koje su ostale potisnute u meni - napisala je Aleksandra, koja inače trenutno sređuje stan u Beogradu, gde bi trebalo da živi sa bebom.

Na društvenim mrežama počeo je da kruži snimak Filipa Cara koji priča o navodima zašto je raskinuo sa Aleksandrom.

- Da znate, krivac sam svega. Upropastio sam jednu ljubav, čistu i ispravnu, sa njene strane naročito. Nešto što je bilo divno, ja sam uništio porukama i pozivima sa drugim ženama. Tako je došlo do celog problema i svega - ispričao je on i otkrio da ipak želi da bude prisutan tokom dalje Aleksandrine trudnoće.

- Trebaće vremena da nju ljutnja i bes prođu, ali želim samo da mi da kontakt vezan za trudnoću. Svaki put, kao do sada, da znam kad je pregled, koliko košta, da podnesem troškove vezane za sve to i kad dete bude rođeno, da budem tu, nisam bilo ko - naveo je Filip.

(Telegraf.rs)

Video: "Ne mogu da budem sa nekim na silu, barem da imam nešto od toga": Jelena rešila da raskrinka Aleks

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA