Vreme čitanja: oko 1 min.

Verica Rakočević pokazala lice bez šminke u 75. godini: Uz selfi poslala jaku poruku

M. K.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Za nju kao da je vreme stalo

  • 6
Verica Rakočević Prinskrin: Instagram/verica.rakocevic

Modna kreatorka Verica Rakočević godinama je u braku sa 35 godina mlađim Veljkom Kuzmančevićem.

Iako je u osmoj deceniji života, za kreatorku mnogi kažu da je vreme stalo. Ona je poznata po vedrom duhu, a sada je na svom Instagram profilu pokazala kako izgleda bez trunke šminke.

Uz fotografiju citirala je Vorena Bafeta: "Ono što treba da uradite je da zadržite svoj razum, kada svet oko vas gubi svoj".

Inače, Verica je svojevremeno otkrila tajnu dobrog izgleda.

- Nikada nisam bila opterećena izgledom zbog izgleda, ja sam bila opterećena snagom zbog godina. Dođete na trenutak i kažete imam 74 godine, a onda nekako nagi stanete ispred ogledala i kažete: ,"Okej, mene ne boli ni kuk, ni koleno" - započela je Verica, pa nastavila:

- Ustajem u 6, trčim ujutru, radim do uveče, mirišem ruzmarin u poslednje vreme, kažu da pojačava memoriju, ja sam srećna i zadovoljna, uradim 100 sklekova dnevno. Godine su to, da se ne lažemo, ne radujem se borama, ne mislim da je svaka bora lepa, da me podseća na nešto. Divim se ženama koje se raduju svojoj bori, ja se ne radujem, to je samo korak ka kraju - ispričala je Verica za domaće medije.

(Telegraf.rs)

Video: "To je moje mišljenje": Verica Rakočević burno reagovala na pitanje o Ristovskom i njegovoj devojci

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sd

    29. decembar 2023 | 03:37

    Ova nije bila lepa ni sa 20 godina

  • Maja

    29. decembar 2023 | 10:54

    Za svoje godine zena izgleda svetski ... nenametljivo i negovano , ono sto ne moze biti istina je da je ipak celo to lice puno botkxa i hijalurona tako da ne mozemo reci sa je bas prirodna tj bez sminke ...mada u formalnom smislu jeste bez sminke kao i sve koje su toliko prepravile svoje lice .To za mene nije adekvatna informacija tj to je neistina.

  • Febo

    29. decembar 2023 | 01:40

    Auu, nebi Joj dao ni 73

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA