Vreme čitanja: oko 1 min.

Plakala je cela Arena: Ovo je najemotivniji momenat na koncertu Milice Pavlović

E. J.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Pavlovićeva je publici priredila pravi spektakl i noć za pamćenje

  • 7
Milica Pavlović Foto: Live production

Jedna od najpopularnijih pevačica u našem regionu, Milica Pavlović, pre nekoliko dana održala je spektakularan koncert u “Štark Areni”, a utisci i hajp o svemu što se desilo te noći na velikoj sceni ne jenjavaju.

Pavlovićeva je publici priredila pravi spektakl i noć za pamćenje, budući da je pripremila šou koji je trajao više od tri i po sata, pa je oko 20.000 ljudi maksimalno uživalo i konstantno bilo u iščekivanju šta će se sledeće dogoditi.

Sem što je nizala hit za hitom, koje su pratile zahtevne koreografije, multimedija na ekranima, promena kostima, brojne rekvizite, publici su se posebno dopali momenti u kojima je Milica svoju muziku povezala sa svojim životom, Bunibrodom i početkom karijere, a posebne emocije kod fanova je izazvao uvod u peti segment koncerta.

Naime, Milica i njen tim su pomenuti uvod napravili od njenih privatnih klipova iz detinjstva, te je ona uz emotivni narativ još jednom ispričala svoju životnu priču, ali i odala počast baki i deki sa kojima je odrasla, koji su joj bili najveća podrška u životu i karijeri. Kako bi upotpunila ovaj segment koncerta, nakon uvoda je otpevala emotivnu baladu “Srce Porodično”.

Ovo je sigurno najemotivniji deo koncerta “Lav”, budući da je kod gotovo svih izazvao emocije i suze.

Kako saznajemo, dok je išao intro u “Štark Areni”, ekipa koja je radila brzu promenu iza scene se trudila da Milici sve vreme skreće pažnju i animira je kako se i ona ne bi rasplakala.

Inače, te noći su iz porodičnog separea Milicu bodrili otac Dragoslav i maćeha Persa, prve komšije iz Bunibroda, sestra sa porodicom, tetka Divna, a sa njima je u društvu bila i čuvena tekstopiskinja Ljilja Jorgovanović.

@senoritamusicc Milica je jedan deo svog koncerta posvetila baki i deki ❤️ #milicapavlovic #starkarena #srceporodicno #music #foryou #viral ♬ original sound - senoritamusic

(Telegraf.rs)

Video: Milica otkrila šta joj je Prija poslala pred koncert: Pavlovićeva pomenula i gostovanje u Zagrebu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Lesko voz

    28. decembar 2023 | 23:01

    N e v r e d i ! Devojka je prazna....

  • Zeljko

    29. decembar 2023 | 06:49

    Evo, ubismo se od plakanja hahahhajaha

  • Vuk

    29. decembar 2023 | 00:52

    Bio sam na koncertu i bilo je odlično! Pravi show za pamćenje. Oduševila je svojim pevanjem i energijom. Nadam se da Milica zna koliko je ,,Južna pruga" ponosna na nju! ♥️🕊

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA