Vreme čitanja: oko 2 min.

Šokantne izjave Vesne Rivas o Jovani i biznismenu: "Nema tu ništa od ljubavi, ona se bavi veštičarenjem"

N. L.

Vreme čitanja: oko 2 min.

"Imam registrovanu agenciju već pet i po godina. Uredno plaćam poreze, doprinose, sve - već šest godina", izjavio je on

  • 3
Vesna Rivas, Jovana Jeremić Dragan Foto: ATA Images/Antonio Ahel, Pritnskrin: Instagram/jovanajeremic

Pevačica Vesna Rivas koja se bavi i astrologijom i numerologijom komentarisala je voditeljku Jovanu Jeremić i njenu vezu sa 14 godina starijim biznismenom Draganom i svojom izjavom je šokirala.

Vesna je Jovanu nazvala "oholom" osobom koja od sebe pravi "cirkuzanta".

- Ona je već trebalo prošle godine da malo spusti loptu. Ona dok me je slušala prethodne 3-4 godine, ona se gradila i stvarno je nešto postigla i napravila karijeru. E, onda uđe voda u uši, a ja najviše što mrzim na svetu to su oholi ljudi, puni sebe, prepotentni, a pritom ničim potkovani. Neko je nju ubedio da treba od sebe da pravi cirkuzanta. Neko je nju ubedio da je što luđe to to bolje, ali to je prošlo - rekla je pevačica.

Povodom izjave Jovane Jeremić da niko nema pravo ništa da joj proriče dok ona to ne odobri, Vesna je poručila:

- Kao prvo, ja imam registrovanu agenciju već pet i po godina. Uredno plaćam poreze, doprinose, sve - već šest godina i moja agencija se zove agencija Astro Rivas za izvođenje astroloških i spiritističkih seansi. Prema tome, ona ima samo ludu sreću što nemam vremena, sada ću analizirati svaki dan i davati prognoze šta će je čekati za nekoliko dana i za pet dana jer je ona izjavila da je to veštičarenje. Ona se celog života bavi astrologijom, ona čak uči astrologiju, znači da se i ona bavi veštičarenjem - rekla je Vesna gostujući u "Divan šou".

Vesna je prokomentarisala i Jovaninog dečka Dragana i tvrdi da od "njihove ljubavi nema ništa".

- Ona je u ego balonu. Ja pa ja! Ne može ni dečka da zadrži sa tim ja pa ja, sa tim ego balonom, jer onda je on u drugom balonu, a ona je u ego balonu. I onda se povremeno spusti, malo dodirne tog dečka i ode ponovo. Nema tu od ljubavi ništa - istakla je ova žena u "Divan šou" kod Ivana Gajića.

(Telegraf.rs/kurir)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • xy

    29. decembar 2023 | 10:09

    Pa u pravu je skroz

  • Ja, rab Božji

    29. decembar 2023 | 12:24

    'Agencija za izvođenje spiritističkih seansi'?! Prvo ko izdaje takve dozvole, a drugo ona se predstavlja i kao velika vernica pa se pitam koje je to vere pošto naša crkva i spiritizam ne idu zajedno.

  • BB

    31. decembar 2023 | 08:05

    Juče idem kod svekrve, kad ono njena emisija na Pinku. To neka muzika trešti, ona se dernja u mikrofon, skače po onom studiju kao muva....Bože ti sačuvaj na šta ono liči i ko ono može da gleda? Žena se totalno pogubila, čak je ova Vesna u pravu, ubedili su je da treba da bude luda i da pravi budalu od sebe. Bojim se šta će biti s njom kad taj balon u kom je drže vlasnici Pinka, pukne?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA