Vreme čitanja: oko 2 min.

MC Stojan imao preko 2 promila alkohola u krvi: Otkrivamo detalje frke u Sopotu

E. J.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Muzičar je tvrdio da ga je neko napao i gurnuo, nakon što je pod dejstvom alkohola pao niz stepenice i povredio se

  • 3
Marko Stojković MC Stojan Foto: Antonio Ahel/ATA Images, Telegraf.rs

Marko Stojković, poznatiji kao MC Stojan, napio se i povredio padom niz stepenice, pa udario u gajbe koje su bile posložene ispred, u jednoj kafani u Sopotu.

Kako smo ranije objavili, on je u policiji tvrdio da ga je neko napao i gurnuo što, kako nam je prvobitno rekao i svedok iz kafane koji je prisustvovao incidentu, nije istina.

Izvor Telegrafa blizak slučaju sada otkriva još detalja, uključujući i to da je Stojan te noći imao preko dva promila alkohola u krvi.

- MC Stojan je bio u alkoholisanom stanju, oko 2 promila alkohola u krvi. Prijavio je policijskoj stanici Sopot da su ga napali i tukli, ali je policija proverama utvrdila da je to netačno i da je on vređao druge - otkriva naš izvor.

- Stojan je sutradan pristupio u policijsku stanicu sa namerom da povuče krivičnu prijavu, a da li je to prihvaćeno, tužilastvo nije obavesteno. Za sada prijava nije dostavljena tužilaštvu - dodaje sagovornik Telegrafa blizak slučaju.

Ovim povodom pokušali smo da stupimo u kontakt sa Stojanom, ali do momenta objavljivanja ovog teksta nije odgovarao na pozive.

Svedok iz kafane: Mnogo je popio

Naša ekipa posetila je kafanu u Sopotu u kojoj je sve i počelo, a gospodin kog smo zatekli na licu mesta bio je prisutan i te noći kada je Stojan došao.

- Jeste, bio je ovde. Popio je mnogo alkohola... Nije bilo fizičkog sukoba, on je dečko pao niz stepenice, u ove gajbe ovde, a mislio je da ga neko napao, gurnuo. Sutradan se izvinjavao, kao, nije znao šta je radio - počeo je priču čovek koji je te noći bio na licu mesta.

- Otišao je u policiju i prijavio je da je napadnut, pa se nije sećao da je već jednom bio i otišao je ponovo. Zakačio se on sa jednim... (ime i prezime poznato redakciji) Ali, nije izbila tuča, sve je ostalo na rečima, stvarno ga niko nije dirao. Vlasnik nije ni bio tu, bio je njegov sin - dodao je ovaj čovek.

(Telegraf.rs)

Video: Kafana u Sopotu u kojoj je pao MC Stojan: "Napio se i pao, a u policiji pričao da ga je neko gurnuo"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA