≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Dejan Dragojević u uživo programu napao Matoru: "Znala si za sve, prestani da glumiš jadnicu"

S. J.

Vreme čitanja: oko 1 min.

!Podsvesno si namestila priču da ti se ovo dogodi", pričao je Dejan

  • 2
Dejan Dragojević i Jovana Tomić Matora Foto-kolaž: M.M./ATAImages, Kobra

Sinoć je održana "Elitovizija", a Jovana Tomić Matora je iskoristila priliku da predstavi stanje svog braka, te je obukla venčanicu.

Ona je sa Milenom Kačavendom i Markom Đedovićem zapevala pesmu Dare Bubamare "Polje jagoda", a član žirija Dejan Dragojević odmah je udario na nju.

- Matora, moram da se osvrnem. Ti si sama sebi kora od banane. Podsvesno si namestila da ti se ovo desi. Anita te je jurila, ti si bežala, došao je brak, a ti si mislila negde duboko u sebi da do ovoga može da dođe. Znale ste dobro šta radite, a ja jedva čekam Anđela da dođe. Znala si za poruke sa Mateom, pokazivala ti je na dan venčanja da se sa nekim dopisuje - kazao je Dejan.

- Dejane, ja nisam znala da se ona s nekim dopisuje na taj način. Daleko od toga da sam mislila da postoji ovo - kazala je Matora.

- Dejane, želim da odgovorim Mikiju i tebi. Nisam imala priliku da ti kažem, ali mene je ona uvukla da budem u javnosti, te je sve nastalo spontano dalje, kao i moj ulazak u rijaliti - kazala je Milena.

- Matora, prestani da glumiš jadnicu. Tvoji svi su uz tebe. Ona sad vrca gu*icom, dok se ti raspadaš. Natavi dalje, pusti nju. Patiš za Zolinom bivšom kombinacijom. Nasup nije ništa posebno - rekao je Miki.

- Milena, ako si rekla da nisi iz ovog sveta, onda ne treba da budeš tu, ako je već tako. Ti si u javnosti jer želiš tu da budeš - kazao je David.

- Pre Aninog ulaska sam saznala za prodaju fudbalera. Znam da je Ana je kockarka koja je sa Zvezdanom trošila novac. Od te drugarice je selektivno mene izabrala da budem u rijalitiju - kazala je Milena.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA