Vreme čitanja: oko 3 min.

"Imam 3 puta dnevno odnose sa Draganom, tako održavam liniju": Jovana otkrila najsočnije detalje o biznismenu

S. J.

Vreme čitanja: oko 3 min.

"Može to Dragan da isprati sve, trudi se", priznala je Jovana

  • 13
Jovana Jeremić Dragan Pritnskrin: Instagram/jovanajeremic

Voditeljka Jovana Jeremić progovorila je o vezi sa Draganom, ali i o daljim planovima po pitanju karijere.

Jovana je otkrila da ona i Dragan imaju odnose tri puta na dan, te tako održava liniju.

- Jeste, kako nije zaslužan, redovan seks za doručak, ručak i večeru. Dobar je Dragan, odličan, mogu da ti kažem. Može to Dragan da isprati sve, trudi se. Nemoj da sumnjaš, previše je dominantan, on prati čak i ovaj razgovor iako nije s nama, on je Veliki Brat u svakom smislu. Super je seks, to se podrazumeva, ali i zdrava, ishrana i redovan trening su bitni. Treniram svaki dan, vodim računa, ali, pored seksa i vođenja ljubavi, ja vodim ljubav jer Dragana volim. Gde je Dragan mene najviše podržao? Da smršam. On mi je dao vetar u leđa da smršam još tri-četiri kilograma, da bih bila, kako je on rekao, praćka i sajla - kaže Jovana.

Jovana je potom otkrila da joj je Dragan korigovao ishranu.

- Rekao mi je: "Bićeš još lepša ako smršaš još tri-četiri kilograma", pitala sam kako, onda je on korigovao moje jelovnike pored nutricioniste, uputio me u taj kalorijski unos koji ne smem da prekoračim. Svaki dan šta treba da potrošim i stvarno sam smršala, ali najvažnije je što sam se ja redefinisala, to su mnogi primetili - istakla je ona.

Jeremićeva je potom najavila neočekivano u kada je u pitanju nogovodišnji autfit.

- Biće nešto avangardno, nesvakidašnje. Šta neće biti? Neće biti jednostavno, svedeno, mrzim svedene stvari, te svedene su mi došle glave. Od tih svedenih mi avangardne ne možemo da dođemo na red. Skromno - ne, nikako, skromno ništa ne podnosim, biće sve veliko mega, giga, sjajno, galantno, široko, bogato, to je Jovana Jeremić. Imam savetnike, dosta devojaka koje brinu o mom izgledu, najviše moja Maja, čije haljine nosim. Ona mi kaže: "Jovana, skini to, moraš da izgledaš skupo, da bi ulovila bogatog, moraš da izgledaš skupo." Ponavljala mi je to pola godine i ti njeni recepti su mi doneli top-novog frajera - dodala je Jovana.

Dragan joj takođe daje savet kada se izgled u pitanju.

- On je veliki džentlmen i voli da me vidi u damskim kombinacijama. Malo mi je sugerisao, dva-tri puta, ne voli da budem preterano gola. Sugeriše, zamoli me da to bude nešto seksi jer on voli kad sam ultra seksi, ali da ne budem vulgarna. Nego seksi provokativna, a opet dama. U pravu je, on me dosta korigovao poslednjih meseci koliko smo u vezi i, kao što vidiš, izgledam nikad bolje, to je malo zbog njega. Želim da bude ponosan na mene, važno mi je da i on bude srećan zato što sam njegova žena. Neke od ovih haljina je trebalo da obučem na svadbu njegovog sina, sve ih je prvo video i odabrao onu koju sam nosila - istakla je ona.

Jovana će Novu godinu dočekatio s Vučićevićem i Zoranom Babićem

- Idemo s prijateljima, ništa ne krijemo, čak ćete nas i videti. Na javnom smo mestu, idemo s Vučićevićem, Zoranom Babićem i njegovom suprugom, biće nas šest bračnih parova. Moram da kažem da je Dragan video duplericu Srpskog telegrafa gde mu astrolog prognozira brak i potomstvo sa mnom. Sve je video, ne buni se uopšte, čak je rekao: "Može, ljubavi, sve unapred potpisujem" - zaključila je voditeljka za Republiku.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA