Vreme čitanja: oko 4 min.

Poruke kojima su poznati ispratili 2023. godinu: Sve su jako emotivne, a neke teraju suze na oči

J. S.

Vreme čitanja: oko 4 min.

Svakako najemotivnija objava bila je ona koju je objavila Anastasija Ražnatović, a za koju je period iza nje bio i lep, ali i mnogo težak

  • 1
Jelena Karleuša Anastasija Ražnatović Luna Đogani i Milan Marić Foto-kolaž: Nikola Anđić, Antonio Ahel/ATAImages, Kobra, Pixabay

Zahvlajujući modernim tehnologijama i društvenim mrežama, danas je mnogo lakše sačuvati uspomene i trenutke koji nam znače. 

Tu priliku iskoristile su i brojne poznate ličnosti, pa su podelili najlepše, ali i najteže trenutke iz godine koja ja za nama.

Svakako najemotivnija objava bila je ona koju je objavila Anastasija Ražnatović, a za koju je period iza nje bio i lep, ali i mnogo težak.

Na snimku koji je Anstasija podelila mogu se videti detalji venčanja, putovanja, porodičnih trenutaka, ali i jedan bolan momenat, gubitak deteta.

Anastasija je podelila sliku ultrazvuka, kao i video na kojem plače, što je potreslo mnoge, ipak ona je istakla da je zahvalna na svemu, jer je sve kako bi trebalo da bude.

- Hvala 2023. na lekcijama, bolu, smehu, tužnim i srećnim momentima. Sve je baš ovako trebalo da bude... U susret 2024. idemo puni nade, ljubavi i radosti! Pa neka bude kako je Bog rekao - napisala je ona.

I Edita Aradinović je imala teške trenutke u tekućoj godini. Ipak, sve to je opisala na duhovit način i poželela sebi u 2024. godini više sreće.

- Hej, ti, nevaljala, ali i neophodna godino! Hej, ti, nepredvidiva i intenzivna godino! Dogovor je bio drugačiji, ali razumem te. Nisam bila spremna. Bila si mi veliki izazov i test, ali se nadam da ću sledeću godinu položiti, bar vrlo dobrim, ako ne odličnim (nikada nisam bila odlična). Ali, ne brini, staviću kamen u cipelu za svaki slučaj (mada uvek nosim kamenčugu) i nemoj da mi sve ide glatko, pliz, samo mi kao i do sada stavi lopovsku kad bude frka. Nisam ti rekla, sviđaju mi se ove nove cipele. Udobnije su od prethodnih, nego me ovaj čukalj za*ebava, a i ovaj drugi prst do palca mi je duži pa više ne nosim 38, nego 39. Ali biće dobro. Obecala si mi da ćeš mi život prikazati onakvim kakvim jeste, i jesi. Osetila sam nemaštinu i bogatstvo, sjaj i tamu, moć i nemoć, zdravlje i bolest, ljubav i mržnju. U svemu tome, ako mogu da biram, biram sredinu. Želim da ti se zahvalim na svemu, sve je baš onako kako treba. Samo te jedno molim-čuvaj mi moje bližnje i daj mi snage da obuzdam i prevaspitam ovu divljakušu u sebi. Zbog straha od napuštanja i neprihvatanja nepravde, hoće da pravi s*anja. Svašta smo se nešto dogovorile, ne brini, radiću na tome, ali ‘ajde i ti. Srećna nam još jedna godina na planeti Zemlji. Budimo ponizni, mudri i iskonski srećni - napisala je Edita.

Luna Đogani godinu završava srećna, onako kako je uvek i zamišljala.

- Moja 2023. će se završiti ovim prelepim slikama o kojima sam nekada sanjala, nisam zamišljala da ću biti mlada mama sa dvoje male dece, ali sam zamišljala da budem srećna i ispunjena i to i jesam! I zaista u ovoj novoj 2024. samo to želim... Da zaista budem srećna, mirna i da svi oko mene budu zdravi i zadovoljni... nije "kliše" rečenica ali zaista bih volela mir u svetu, da ružno i loše stane i da svako dete na ovom svetu ima ovaj istinski, najlepši osmeh na licu... da svako bolesno ozdravi , svako nesrećno pronađe sreću, i da decu ne dira niko...pustimo decu da budu srećna i zdrava... Neka ova 2024. bude baš sve to.... A ja završavam ovu prethodnu sa mojim anđelima i neka ih Bog čuva. Šaljem puno ljubavi... - napisala je Luna.

Milan Marić je imao kratku poruku za godinu za nama.

- Hej 2023. Mi idemo nekako dalje. Neka ti je mirno more. Doviđenja i zbogom.

Jelena Karleuša je u svom stilu prokomentarisala za nju veoma uspešnu godinu za nama.

- Za malo više od jednog dana, ulazimo u još jednu godinu… Novu godinu. Zahvalna sam. Dala sam svoj maksimum i ne tražim ništa. Borila sam se, smejala i plakala, padala i ustajala, pravila greške i ispravljala ih, činila dobra dela… Igrala sam i pevala, govorila sam jasno i glasno. Bila sam živa, bila sam zdrava, bila sam JA-JA. Ne žalim za potrošenim živcima i parama, ne žalim za izgubljenim vremenom i ljudima, ne žalim za onim što nisam imala, ne žalim što sam bila usamljena, ne kajem se. I ma šta da se desi u novoj godini, kad bude bilo teško a biće, ja ću u sebi uvek ponavljati reči moje majke GLAVU GORE SINE. Ovaj “sin” ima neka nedovršena posla…..”sin” traži magiju - napisala je JK.

Video: Jelena Karleuša otkrila kako je Duško reagovao na njen podkast, pa spomenula Mariju Šerifović

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Десанка

    31. decembar 2023 | 17:01

    Е ово је стварно за плакање!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA