Vreme čitanja: oko 1 min.

"Prija me podseća na jednu stariju koleginicu iz Srbije": Toni Cetinski progovorio o fenomenu srpske pevačice

J. S.
S. L.

Vreme čitanja: oko 1 min.

"Komentarišemo nju već više od godinu dana, po tome je isto fenomen"

  • 1

Poznati hrvatski pevač Toni Cetinski sa budvanskom publikom će uploviti u novu 2024. godin, a naša ekipa imala je prilku da razgovara sa njim pred ovaj događaj.

Popularni pevač ističe da je jako raspoložen i spreman da napravi spektakl večeras, a kako kaže, mnogo voli Crnu Goru jer ga podseća na njegov Rovinj. ž

- Jako je slična publika u Istri, mom Rovinju i svaki put se u Crnoj Gori setim moga kraja. Ima dosta sličnosti, ima u temperamentu, smislu za šalu, smislu za ritam i za pevanje. Tako su muzikalni - počeo je on, pa otkrio kakva mu je bila godina za nama.

-  Nije bilo uvek sve bajno, ali bila je poslovno uspešno. Završavamo album... Čovek nekako poželi da bude lepših događaja više, a manje loših. Opet, ni loši momenti nisu tu zauvek. Moraš naučiti nešto. Treba prigrliti svaki krst i ići dalje.

Na pitanje kada "podvuče crtu" da li bi nešto promenio u svojoj karijeri, pevač se našalio.

- Ne povlačim crte, nisam taj izvođač (smeh). Ali, kad bih zbrojio sve, da se ponovi isto, loše trenutke ćemo preživeti uz veru, prijatelje, iskrene prijatelje - kaže pevač.

Nismo mogli da ga ne pitamo i o  fenomenu Aleksandri Prijović.

- Komentarišemo nju već više od godinu dana, po tome je isto fenomen. Super, neka iskoristi svoj trenutak, sada je njen trenutak. Podseća me jako na jednu stariju koleginicu iz Srbije - počeo je izalganje Toni, ali nije želeo da otkriva na koju, pa dodao:

- Oni koji su postavili posao, dobro su postavili. Možemo mi bežati od samih sebe sa nekim modernim ritmovima i produkcijama, ali ne možemo pobeći do kraja. To je taj melos koji ljudi očito vole i to treba iskoristiti i svaka joj čast - rekao je on.

Ceo intervju sa Tonijem poslušajte u videu na početku teksta.

(Telegraf.rs)

Video: Prija iz Budve o drugom detetu i izjavi JK da svako može jednom da ubode sedmicu na lotu:

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vodolijax

    31. decembar 2023 | 16:31

    Džaba su Hrvati uveravali sebe i sve ostale da oni ne pripadaju Balkanu ali genetika ,Turci i podneblje ne može se izbrisati samo željama i ispiranjem mozga vlastitom narodu da oni nisu ono što jesu.........

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA