≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Saznalo se koje informacije je Stanija unela u Elitu, ukućani se totalno pogubili: "Laže, hoće da nas utiša"

E. J.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ne znaju ukućani sada šta je istina

  • 1
Stanija Dobrojevič Aneli Pritntkrin: Youtube

Marku Đedoviću desila se prava zbrka u glavi nakon što je Stanija Dobrojević na kratko prošle noći ušla u "Elitu", pa sada ne zna šta je od informacije koje je unela u kuću tačno, a šta nije.

U razgovoru sa Jovanom Tomić Matorom, Đedović je rekao da je Stanija kazala Maji da su njen bivši Filip Car i njena suparnica Aleksandra Nikolić raskinuli.

Podsetimo, Maja je doživela pravi rolerkoster emocija kada je na prazničnoj čestitki za Lazara Čolića Zolu videla i Filipa, a pre toga je priznala da i dalje ima emocije prema njemu.

Đedović tvrdi da je Stanija sve slagala samo kako bi odvojila Maju od Anđela Rankovića.

- Stanija je rekla da smo ti, Maja i ja napravili od Anite žrtvu. Još joj je rekla da bi je odvojila od Anđela, kako je Filip Car slobodan. Laže, bio je u klipu pre neki dan i spomenuo je Aleks. Hoće nas da utiša jer jedino Anita može nju da opere. Anita kada uđe u vezu sa ovim, to neće opstati, ona će da mu baca stvari i sve i fokus više neće biti na njoj - rekao je Marko.

- Ovo danas je bio takav cirkus. Ona je ušla da podrži Anitu, a Maji rekla da pravi žrtvu, to je da bi nas utišala. Ja nisam glup, ali ona to tako treba da radi - komentarisao je.

- Mi smo samo iznosili mišljenje o situaciji - dodala je Matora.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • samorealno

    8. januar 2024 | 16:58

    Stanija izgleda kao zrtva ozbiljne alergijske reakcije

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA