≫ 

Vreme čitanja: oko 2 min.

"Nisam sam svoj, desilo mi se nešto totalno ludo!" Darko Tanasijević priznao da se zaljubio, spomenuo i brak

E. J.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Tanasijević je priznao da je zaljubljen

  • 4
Darko Tanasijević Foto: Marko Jovanović

Voditelj rijalitija "Elita" na Pinku Darko Tanasijević zaljubljen je i ne isključuje mogućnost braka, iako kaže da se trudi da nema velika očekivanja.

- Sebi želim da konačno sebe stavim na prvo mesto, pa tek onda sve ostale, jer je do sada uvek bilo drugačije i znao sam da sopstvene želje, težnje i osećanja sputam da bi nekom drugom bilo bolje, nauštrb sebe samog. Želim da se posvetim više sebi, želim bolju organizaciju svog slobodnog vremena, više vremena za porodicu i prijatelje, kao i putovanja. Mislim da sam skroman - istakao je.

- Da, zaljubljen sam. Nešto totalno ludo i neplanirano mi se desilo krajem godine i od tad sam u nekom posebnom stanju, fazi. Inače, nisam neko ko se zaljubljuje tek tako, to mi se dešava jednom u sto godina, ali kad se desi... Nisam sav svoj. Ipak, situacija je prilično komplikovana, ne znam kakvi su izgledi da to preraste u nešto ozbiljno i veliko, ali želim da uživam u trenutku i da nemam velika očekivanja, jer zbog njih dolazi i do velikih razočaranja - objasnio je Darko.

Učešće u "Eliti" prihvatio bi pod određenim uslovima.

- Iskreno, rado bih prihvatio poziv, ali ukoliko bi moje učešće bilo vremenski ograničeno na mesec, maksimalno dva. Voleo bih i to da probam, da posle godina voditeljske uloge iskusim i ulogu učesnika, međutim, to bi bio mač sa dve oštrice. Ljudi me generalno vole jer sam u njihovim očima mio, drag, fin, kulturan, odmeren, a bojim se da bih mojim učešćem srušio sneška i pokazao neku skroz drugu stranu, za koju ni ne znam da postoji.. Tako da, ipak ostajem na mestu na kom i treba da budem - kazao je Tamasijević za Pink.rs.

Da može, ništa posebno ne bi promenio u 2023.

- Manje-više, sve je bilo kako treba, tako da ništa specijalnio ne bih menjao. I greške koje sam pravio, neka loša iskustva koja sam imao - trebalo je da mi se sve to desi, da bih izvukao neke pouke i naučio nešto novo. Sve se dešava s razlogom - poručio je Tanasijević.

(Telegraf.rs)

Video: Darko Tanasijević o pretnjama, depresiji i aktuelnim dešavanjima u Zadruzi

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Драган

    2. januar 2024 | 17:31

    Да није марко ђедовић

  • Поаро

    2. januar 2024 | 17:26

    Да ниси сав свој то ти верујем.А које млада да није Милан М.

  • Đuro

    2. januar 2024 | 17:44

    Verovatno pravi svadbu u Crnoj Gori.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA