Vreme čitanja: oko 1 min.

Brutalna poruka Verice Rakočević devojkama u Beogradu: "Nigde nisam videla tu količinu prostakluka"

I. C.

Vreme čitanja: oko 1 min.

- Ta manija, mislim da je prisutna, govorim sada za Beograd, i mislim da je ovde zastrašujuće u kojoj količini je to uzelo maha - poručila je Verica

  • 24
Verica Rakočević, Modna Kreatorka Foto: Nikola Tomić

Modna dizajnerka Verica Rakočević (75) govorila je na temu lepote, nege i estetskih zahvata i tom prilikom je istakla koliko je zgrožena "trendom" da devojke u Beogradu i Srbiji menjaju svoj lični opis, te što im je važnije da "napumpaju" neki deo tela i odu na splav, nego da rade nešto što će ih oplemeniti.

- Nigde nisam videla tu količinu prostakluka kod mladih devojaka koliko sam videla kod nas. Verujte mi, videla sam možda u nekiim zemljama gde je primitivni svet, poluobrazovan, koji na taj način živi i opstaje. Ne znam više ni kako da se izrazim... Ja to smatram bolešću roditelja koji to svojoj deci dozvoljavaju, makar ta deca imala i preko 20 godina - rekla je Verica za estetic.rs.

- Možete vi na vreme da naučite svoje dete da mu je mnogo bitnije da pročita dobre knjige, da vidi dobru predstavu, da se bavi nekim poslom koji će ga ispuniti i oplementiti, nego da napumpa zadnjicu, usta, da nadogradi kosu, nokte, i da ode na splav - dodala je.

- Ta manija, mislim da je prisutna, govorim sada za Beograd, i mislim da je ovde zastrašujuće u kojoj količini je to uzelo maha - zaključila je Verica.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 A post shared by Estetic portal (@estetic.rs)

(Telegraf.rs)

Video: Verica Rakočević pokazala imanje na Avali uz komentar: "Moj raj"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dragana

    2. januar 2024 | 16:48

    Duhovno sirotinjska i primitivna zabava.Kod nas je nametnut standard ,,lepote,, devojaka sumnjivog morala i praznog mozga.Televizije i internet su preplavljeni time.Upeh djaka,studenata,naucnika , kulrurnih dogadjaja,skoro i da ne postoji kao vest,vec samo prost....ke i kriminalci.

  • Bata

    2. januar 2024 | 17:18

    Bravo Verice! Nije samo Beograd takav, nego i ostalo gradovi u Srbiji! Polupismene devojke koje imaju pogrešne uzore, ne znaju da sastave dve-tri prosto proširene rečenice, u životu nisu pročitale 3 knjige, a bitan im je samo izgled (naravno veštački i silikonski) i provod. Gde bi im bio kraj da su toliko vremena i novca uložili u obrazovanje i neki normalan posao, umesto što sebe pretvaraju u sponzoruše i radodajke?!

  • moki

    2. januar 2024 | 16:42

    Svaka rec na mestu!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA