≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Milan potražio pomoć za zdravstveni problem, pa dobio neočekivane odgovore: Pevač nije znao kako da reaguje

S. J.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ovo nije očekivao

  • 2
Milan Stanković Foto: M.M./ATAImages, Instagram/milanstankovic

Pevač Milan Stanković otkrio je da ima problem sa sinusima, te je zamolio fanove da mu pomognu.

Iako je i dobio par odgovora putem storija, kako može zalečiti/izlečiti sinuse, većina komentara svodila se na jedno - kad se vraćaš na muzičko tlo.

- "Želimo album", "hoćemo pesmu", "samo tvoje pesme to leče, pa moraš da nam snimiš nešto", "album je lek", samo su neki od komentara.

Milan je na sve ovo ostavljao šaljive emotikone, a na neke odgovore čak nije imao ni komentar.

Detaljnije pogledajte u nastavku.

(Telegraf.rs)

Video: Vratio se u manastir i pokazao u kakvoj prirodi uživa: Milan Stanković izašao iz bolnice

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Boban

    4. januar 2024 | 07:34

    Kad će outing?

  • Mali meda

    8. januar 2024 | 10:48

    Pre svega, Srecan Bozic! A sinusi sevlece ovako: kapne se na prstic dve - tri kaoi soka od limuna pa se utrlja na celo u predeo u korenu nosa izmedju obrva i slepoocnice. Trenutno pomaze- lakse se dise. Moze i ovako: stavi se u jedan dubljo manji lonac jedno dva- tri prsta vode cesmovace pa se doda grancica-dve bosiljka suvog da provri dvav- tri kljuca. U vrelo sevmoze dodati malo morske soli ili maslimovog ulja mozevi suncokretovo m kako neide so i ulje zajedno pa se nagne lice nad lonac a glava prekrije velikim frotirskim peskirom tako kolko god moze da se izdrzi vrelina. Zatim sevskloni lonsc a lice prekrije frotirom ibdrzi malo duze. Za 10-15 min ce poceti da vam curi nos i da se ciste i cede sinusi. Pripremite dosta papirnih maramica . Lice iskljucivo umivati toplom mlakom vodom dok imate problem sa sinusima. Takodje prove ite kod zuba a zubice da se nije neki pokvario zube perite vise puta dnevno, a i otidjite kod otorinolaringologa i po potrebi isperite usi jer ih nikako nemozete sami ocistiti kuci bez ove intervencije. Zimi nosite kapu preko cela i sal preko usta dok traju problemi sa sinusima. Usi isperite kod lekara kad sinusi miruju. Toliko! Ziv i zdrav bio Milane! Ljubice Ljubice ljubim ti trepavice kako ono bese?...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA